Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/business-strategy-leadership
Masterclass Bedrijfsstrategie & Leiderschap

Masterclass Bedrijfsstrategie & Leiderschap

Ontdek hoe je een strategie kan implementeren en deze strategie succesvol kan omzetten in superieure resultaten. We gaan een stap verder dan de traditionele strategie-opleidingen.

Taal

Engels

Eerste startdatum

21.11.2024

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€10.250

Locatie

Antwerpen, België
AMS Business strategy certificaat uitreiking web resized
Learn More

Taal

Engels

Eerste startdatum

21.11.2024

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€10.250

Locatie

Antwerpen, België
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/business-strategy-leadership
Masterclass Bedrijfsstrategie & Leiderschap

1 of 2

modules

Deze strategische opleiding bestaat uit twee modules: Excelleren in strategisch management en strategisch leiderschap & hoogperformante teams. Je kan registeren voor de volledige masterclass of per module, met of zonder persoonlijk leiderschapstraject.

NeuroTrainingLab™

leiderschapssessies

Deze strategische opleiding is uniek door de integratie van leiderschapssessies in het enige NeuroTrainingLabTM in België. Zo word je koploper in het ontdekken van de kracht van neurotraining.

Profiel

deelnemers

Deze masterclass richt zich tot middle/senior managers die willen doorgroeien naar een managementfunctie op topniveau, waar zij verantwoordelijk zullen zijn voor het nemen van belangrijke strategische beslissingen op bedrijfsniveau.

Zet je strategie om in superieure resultaten

Als (toekomstige) C-level manager weet je dat je kan bouwen op je uitgebreide ervaring, bewezen impact en specifieke vaardigheden. Je weet ook dat je je aanpak best bijstuurt naargelang de context en concrete situatie. Maar als het gaat om het aansturen van je eigen loopbaan, weet je dan ook hoe je je het beste kan voorbereiden op een hogere functie? Weet je welke capaciteiten en skills je moet aanscherpen als je het volgende niveau wil bereiken?

Download de brochure (Engelstalig)

Duurzame en impactvolle strategie

Allerhande interne en externe krachten gooiende bekende bedrijfsdynamiek volledig om. Als senior manager sta je voor een cruciale uitdaging: hoe ontwikkel en implementeer je een effectieve, duurzame strategie met impact?

Onze docenten binnen Business Strategy & Leadership nemen jou mee doorheen het hele proces voor het formuleren en implementeren van een strategie die je organisatie naar succes leidt. Dit is een continu proces, gebaseerd op 2 even belangrijke pijlers:

  • formuleren en uitvoeren van je strategie.
  • de 'menselijke' uitdagingen capteren die gepaard gaan met transformatie.
Ontdek het programma

Waarom je voor AMS kiest

Wij bieden je niet alleen de nodige knowhow om jouw bedrijfsstrategie te versterken; je doorloopt ook een persoonlijk ontwikkelingstraject dat jou en jouw volledige team en/of organisatie versterkt.

Extra bonus: je ontdekt als één van de voorlopers wat de kracht van de neurowetenschappelijke techniek inhoudt, door de integratie van leiderschapssessies in het enige NeuroTrainingLabTM in België.

Ontdek waarom
AMS Business strategy certificaat uitreiking 2 1

"Ik heb hier zoveel meer zelfvertrouwen door gekregen"

Sofie, Inge en Filip kozen voor de Masterclass Bedrijfsstrategie en Leiderschap. Ontdek hier waarom.

Lees de getuigenissen
AMS Business strategy certificaat uitreiking 15 1

Ontdek ons onderzoek in 'Human impact'

Bedrijven en organisaties zijn voortdurend in beweging. Terwijl de nieuwe doelstellingen, structuren en strategieën in detail worden uitgewerkt, blijft het menselijke aspect vaak onderbelicht. Binnen dit onderzoeksdomein focussen we op de menselijke impact. We besteden aandacht aan innovatieve manieren om flexibel in te spelen op veranderingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast leren we de complexiteit van het individu beter te begrijpen en om zo de effectiviteit van investeringen in menselijk kapitaal te verhogen.

Lees meer
Ans De Vos AMS Antwerp Management School

Schrijf je in voor onze 'Human Resources & Leadership' newsletter

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Human Resources & Leadership? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en vink het juiste topic aan.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1

Start de registratieprocedure

Om de kwaliteit van deze masterclass te kunnen garanderen, laten wij slechts een beperkt aantal deelnemers toe. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Eline maes

Een vraag over dit programma?

Function Learning & Development Advisor
Eline maes
Sluiten

Een vraag over dit programma?