Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/start-to-lead
Masterclass Start to Lead

Masterclass Start to Lead

Ontdek jouw leiderschaps-DNA en leer hoe je als jonge professional leiderschap kan claimen binnen de organisatie.

Taal

Nederlands, Engels

Eerste startdatum

24.10.2024

Tweede startdatum

02.12.2024

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€3.650

Locatie

Antwerpen, België

Taal

Nederlands, Engels

Eerste startdatum

24.10.2024

Tweede startdatum

02.12.2024

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€3.650

Locatie

Antwerpen, België
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/start-to-lead
Masterclass Start to Lead

Bootcamp

2-daagse

Al van bij de start verlaat je jouw comfortzone. Samen met een groep gelijkgestemden vertrek je op tweedaagse. Op basis van ervaringsgerichte oefeningen en evaluaties, kijk je naar jezelf als leider

Jouw DNA

als leidinggevende

Doorheen de leiderschap opleiding ontwikkel je jouw persoonlijke leiderschapscapaciteiten waardoor je jouw rol met veel meer zelfzekerheid en vertrouwen zal invullen.

Mindset

Claim jouw rol

Het is niet jouw functietitel die bepaalt of je een leider bent, wel jouw houding. Na het volgen van deze opleiding leiderschap beschik je over de mindset van een leider met een duidelijk plan.

Ontdek jouw eigen leiderschaps-DNA

Start to Lead is een persoonlijk traject waarbij je vertrekt vanuit jezelf en jouw professioneel kader. Je maakt een efficiënte en krachtige groeispurt door en legt een stevige basis voor jouw verdere loopbaan als succesvol leider. Kortom: deze evenwichtige balans tussen persoonlijke ontwikkeling en intensieve vaardigheidstraining geeft jou de nodige handvaten en tools ter beschikking om jouw rol als leider daadwerkelijk te claimen binnen jouw organisatie.

Download onze brochure

Waarom je voor AMS kiest

De masterclass Start to Lead is niet zoals andere leiderschapsopleidingen. Wij gaan een stapje verder. Of eerder: een stapje terug. Want vooraleer we jou allerhande managementvaardigheden aanleren, zal je jouw eigen, unieke leiderschaps-DNA ontdekken.

Ontdek waarom
OEP STL website

Meer informatie over het programma?

Het leiderschapsmodel van deze masterclass is aangepast aan de context van vandaag. Het gaat niet alleen over je positie als leidinggevende, maar over het leiderschap dat je claimt. Het gaat niet over de managementtraining die je gevolgd hebt, wel over de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt.

Ontdek het programma
Students AMS lead assignment

Niet altijd eenvoudig, vaak confronterend, telkens verhelderend

Tom, Elena en Wannes kozen voor de Masterclass Start to Lead.

"Wie naar huis wil keren met een kant-en-klaar pakket over hoe je een team moet managen, zal allicht teleurgesteld zijn. Maar wil je diepgaande inzichten in leiderschap en in je eigen DNA als leider, dan haal je heel veel uit de opleiding."

Bekijk en lees de getuigenissen
AMS Executive Students 52

Ontdek ons onderzoek in 'Human impact'

Bedrijven en organisaties zijn voortdurend in beweging. Terwijl de nieuwe doelstellingen, structuren en strategieën in detail worden uitgewerkt, blijft het menselijke aspect vaak onderbelicht. Binnen dit onderzoeksdomein focussen we op de menselijke impact. We besteden aandacht aan innovatieve manieren om flexibel in te spelen op veranderingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast leren we de complexiteit van het individu beter te begrijpen en om zo de effectiviteit van investeringen in menselijk kapitaal te verhogen.

Lees meer
Ans De Vos AMS Antwerp Management School

Schrijf je in voor onze 'Human Resources & Leadership' newsletter

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Human Resources & Leadership? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en vink het juiste topic aan.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1

Start de registratieprocedure

Om de kwaliteit van deze masterclass te kunnen garanderen, laten wij slechts een beperkt aantal deelnemers toe. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Meryliis Moistlik WEB

Een vraag over dit programma?

Function Learning & Development Advisor
Meryliis Moistlik WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?