Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Website Banner Start to Lead
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/start-to-lead
Masterclass Starten met Leidinggeven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/start-to-lead/waarom
Waarom AMS?

Masterclass Starten met Leidinggeven - Waarom AMS?

Download brochure

Waarom AMS?

  • Je maakt vanuit eerste hand kennis met de nieuwe wetenschappelijke inzichten ontwikkeld vanuit onze research afdeling. We vertrekken vanuit een leiderschapsdefinitie die niet zozeer voorschrijft wat effectief leiderschap is (of een blauwdruk van effectief leiderschap geeft), maar de eigen invulling van de leidersrol centraal stelt. In navolging van toonaangevend onderzoek ligt de klemtoon in deze opleiding op ‘identiteitswerk’. Dit betekent dat we (toekomstige) leiders willen helpen bij het beter begrijpen van hun rol als leider en van zichzelf in die rol.
  • Je krijgt een ervaringsgerichte opleiding die de nieuwe visie rond leiderschap tastbaar en direct toepasbaar maakt. Leiderschapsontwikkeling start in de actie: “you first have to act like a leader, before you can think like a leader”. Wetenschappelijke inzichten worden vertaald in hands-on opdrachten waarmee deelnemers tijdens en tussen de sessies aan de slag gaan. Doorheen momenten van zelfreflectie en peer-to-peer intervisie worden de leiderschapsmindset en -skills aangescherpt.
  • Je maakt kennis met een ‘new way of teaching’, waarbij ‘in-class’ momenten afgewisseld worden met online intervisies zodat er een continue leercyclus ontstaat.
Download brochure
Registreer
Boogkeers
Bruno baert

Een vraag over dit programma?

Bruno Baert

Tel: +32 477 95 30 85

Close

Een vraag over dit programma?