Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/vermogensplanning
Masterclass Vermogensplanning

Masterclass Vermogensplanning

Deze masterclass biedt accountants, belastingadviseurs en specialisten in vermogensbeheer de nodige inzichten om professioneel advies te kunnen geven op vragen rond vermogensplanning en de overdracht van familiebedrijven.

Taal

Nederlands

Eerste startdatum

09.10.2024
Prijs
€4.950

Locatie

Antwerpen, België

Trainingsdagen

10

Taal

Nederlands

Eerste startdatum

09.10.2024
Prijs
€4.950

Locatie

Antwerpen, België

Trainingsdagen

10
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/vermogensplanning
Masterclass Vermogensplanning

Powered

by ITAA en AMS

AMS heeft een brede expertise en een ruim netwerk van zowel academische professoren als docenten/experten uit het werkveld. ITAA is als beroepsorganisatie voor accountants en belastingadviseurs best geplaatst om de opleidingsnoden van haar leden en de bredere financiële sector in te schatten en vorm te geven. Dit heeft geleid tot een opleiding die maximaal op maat is van de deze doelgroep.

6

sessies

Na de 'kick-off' behandelen we volgende hoofdthema’s: Successieplanning, Overdracht van de familiale onderneming, Pensioen-, beleggings- en vastgoedplanning en Praktijksessies rond vermogensplanning. Afsluiten doen we met een 'lift-off'op basis van de individuele cases.

'Free pass'

individuele case

Als deelnemer krijg je een ‘free pass’ (optioneel). Daarmee kan je bij de start van het programma een eigen case formuleren. Deze case kan gebaseerd zijn op vaak terugkerende vragen van je cliënteel.

Waarom deze opleiding?

Binnen de opleiding Vermogensplanning voor Accountants en Belastingadviseurs bieden AMS en ITAA een selectie relevante thema’s aan op maat van de leden van het Institute for Tax Advisors & Accountants (ITAA). Accountants en belastingadviseurs krijgen immers meer en meer vragen rond vermogensplanning en de overdracht van familiebedrijven. Dankzij deze masterclass kunnen ze hun kennis hierover verder verbreden en verdiepen.

Werkcontext welzijn op het werk werkgever

Voor wie?

Deze masterclass is afgestemd op de specifieke context van accountants en belastingadviseurs die zich eerder op ondernemers en vrije beroepers richten. De thema’s zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd met het oog op de ‘ondernemende’ eindklant die nood heeft aan advies over vermogensplanning van het privé- en vooral van het vennootschapsvermogen.

Meer concreet krijg je als deelnemend accountant of belastingadviseur een diepgaande kennis van de elementaire aspecten van vermogensplanning, met een primaire focus op technieken van successieplanning, aangevuld met een module over de diverse instrumenten en fiscale gevolgen voor de ondernemer bij overdracht van de familiale onderneming. Daarnaast behandelen we op maat geselecteerde thema’s rond pensioenbeleggings- en vastgoedplanning. Deze masterclass reikt je zo de nodige bouwstenen aan om je dienstverlening en expertise succesvol verder uit te bouwen.

Executive Professionals Class AMS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Human Resources & Leadership, Sustainable Transformation of Strategy & Innovation? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en vink het juiste onderwerp aan.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1

Start de registratieprocedure

Om de kwaliteit van deze masterclass te kunnen garanderen, laten wij slechts een beperkt aantal deelnemers toe. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Olivier De Reu WEB

Een vraag over dit programma?

Function Business Lead Customized Programs
Olivier De Reu WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?