Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty
Faculty
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty/eva-geluk
Eva Geluk

Eva Geluk

Function Researcher Human Centered Design - Senior Project Lead Stress and Burnout

Eva Geluk, PHD kandidaat, is senior onderzoeker en projectleider aan Antwerp Management School op het gebied van mentale gezondheid op de werkvloer waar ze onderzoeksprogramma's ontwikkelt en leidt op het gebied van mentale gezondheid op de werkvloer met een speciale interesse in stressmanagement, langdurige stress gerelateerde ziekte (preventie en terugkeer naar het werk), betrokkenheid/bevlogenheid en veerkracht. Daarvoor was ze verantwoordelijk voor het kenniscentrum duurzaam ondernemen op de Antwerp Management School dat ze in een periode van 7 jaar heeft uitgebouwd tot een vooraanstaand centrum met 2 leerstoelen, ondersteund door een team met onderzoekers, met zowel nationale als internationale bekendheid, in samenwerking met verschillende partners vanuit de profit, publieke en non profit sector.

In de periode voordat ze bij Antwerp Management school kwam, werkte Eva gedurende 9 jaar internationaal op advies- en consultancybasis voor grote organisaties en multinationals.

Haar ervaring stelt haar in staat breed te kijken naar de complexe uitdagingen waar ondernemingen vandaag de dag voorstaan en in samenwerking een win-win te creëren op het gebied van toegepast onderzoek.

Daarnaast is ze een erkende executive en stress- en burn-outcoach (International Coaching Federation). De afgelopen 12 jaar heeft Eva een sterke expertise ontwikkeld in leiderschap coaching vanuit een neurowetenschappelijk perspectief, executive coaching en stress- en burn-outcoaching en coacht ze voor het AMS Neurotrainingslab in leiderschap programma’s.