Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Events banner

Topic van het event
Type van het event

MRE Digital Roadshow

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma
(Master in het Real Estate Management) het verschil kan maken in de competitieve vastgoedwereld? Schrijf je dan in voor een van onze digitale infosessies!

Online infosessie Leading Digital Transformation

Verbind Business met IT en maak impact! Schrijf je in voor een van onze online infosessies en maak kennis met onze unieke Leading Digital Transformation programma's.

Innovating the Labor Organization, a Retail Case by Herman Van de Velde

During this webinar, Belgian entrepreneur Herman Van de Velde will share his vision on entrepreneurship and leadership based on his experience as leader of the lingerie company Van de Velde which celebrated 100 years in 2019.

Register here

april 20, 2021

30 years Celebration - Master in Management (MIM)

30 years ago the first MBA class started at RUCA. In 2001 the program changed into the Master in Management (MIM) at (U)AMS. 30 classes and 770 alumni later the program is still attracting young talents to become the managers of the future.
Time for a celebrattion

april 21, 2021

Online infosessie EMBA

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wil je graag een verschil maken en duidelijke impact hebben op de business en de maatschappij?
Schrijf je dan in voor onze online infosessie en maak kennis met ons parttime executive MBA programma.

april 28, 2021

Online infosessies voltijdse masters

Bijna of net afgestudeerd & op zoek naar een aanvullende master? Of heb je beperkte werkervaring en wil je graag een nieuwe uitdaging? Lanceer je carrière met een praktische master aan AMS!

april 28, 2021

Try-out day lente editie

Voor pas afgestudeerde masterstudenten: Try-out day full-time master's programs. Volg een gratis online webinar, maak kennis met onze manier van lesgeven en met onze programma's.

mei 01, 2021

Online infosessie EMBA

mei 04, 2021

Online infosessie Leading Digital Transformation

mei 11, 2021

MRE Digital Roadshow

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma

mei 25, 2021

Financiering collectieve woonprojecten

Tijdens deze laatste editie van de MRE Disruptive Webinars zal het onderwerp Financiering collectieve woonprojecten centraal staan. Deze sessie zal in het Nederlands worden gehouden. Bertrand Van Regemortel, Senior Investment Manager in het Real Estate team of PMV (Participatiemaatschappij Vlaanderen), zal de keynote zijn van deze webinar. Schrijf je in voor deze interessante online sessie op 25 mei 2021.

Events narrow