Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Events banner

Topic van het event
Type van het event

januari 29, 2022

Infosessie EMBA

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wil je graag een verschil maken en duidelijke impact hebben op de business en de maatschappij?
Schrijf je dan in voor onze infosessie (je kunt kiezen op campus of online) en maak kennis met ons parttime executive MBA programma.

februari 01, 2022

Online infosessie Leading Digital Transformation

Verbind Business met IT en maak impact! Schrijf je in voor een van onze online infosessies en maak kennis met onze unieke Leading Digital Transformation programma's.

februari 08, 2022

Online infosessie Leading Digital Transformation

februari 09, 2022

Infosessie EMBA

februari 10, 2022

EMBA Disruptive Sessions - Business as usual is over. What's next?

For the first edition of our EMBA Disruptive Sessions, the topic of Business as usual is over. What’s next? will be addressed by Prof. Dr. Carla Koen, Professor of Technology Strategy and Entrepreneurship, University of Tilburg will be your keynote.

februari 10, 2022

MRE Digital Roadshow

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma
(Master in het Real Estate Management) het verschil kan maken in de competitieve vastgoedwereld? Schrijf je dan in voor een van onze digitale infosessies!

februari 11, 2022

Webinar: De impact van COVID-19 op het menselijk kapitaal van onze organisaties - 4

Tijdens dit 4e webinar in de reeks 'De impact van COVID-19 op het menselijk kapitaal in onze organisaties' kijken we opnieuw naar enkele kernthema’s betreffende human capital in uw organisatie.

online infosessie full-time masterprogramma's

Studeer jij dit academiejaar af of ben je net afgestudeerd? Wil jij je optimaal voorbereiden op het bedrijfsleven? Ontdek onze full-time master's programma's en zet je carrière op de rails.
Schrijf je in voor een infosessie en ontdek ons aanbod. Ons team en onze studenten en alumni staan klaar om een antwoord te geven op al je vragen.

Try-out day wintereditie 2022

Voor pas afgestudeerde masterstudenten: Try-out day full-time master's programs. Volg een gratis online workshop of webinar, maak kennis met onze manier van lesgeven en met onze programma's.

De toolbox van de Change Manager

Wil je jouw organisatie met succes door een ingrijpende verandering leiden, dan heb je niet alleen visie maar ook managementtools nodig: praktische technieken die je helpen om mensen (bij) te sturen, te beïnvloeden, in actie te krijgen of warm te maken. Neem deel aan deze gratis webinar en ontdek 80 tools die iedere verandermanager in de vingers moet hebben.

maart 10, 2022

MRE Digital Roadshow