Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Events banner

Topic van het event
Type van het event

oktober 21, 2021

RES- MRE Disruptive Webinars : Automated Valuation Models

De eerste webinar van de derde reeks RES-MRE Disruptive Webinars zal gaan over het onderwerp Automated Valuation Models.

Andrew Knight, Data & Tech Thought Leadership & Analytics, Tech Partner Programma & Data Standards bij RICS, zal uw keynote spreker zijn. Dit webinar wordt gemodereerd door Arnaud Serrien, MRE en lid van de Raad van Bestuur van RES.

oktober 21, 2021

Fashion of the future, Pitch Event

You are invited to join our Fashion of the Future Pitch Event for Responsible Fashion, part of the Responsible Fashion Series which will take place on 21 October 2021 at Antwerp Management School.

oktober 23, 2021

Overheid of Overhead 5.0: De geest terug in de fles

Na het turbulente voorbije anderhalf jaar is het opnieuw tijd voor een congres uit de Overheid of Overhead reeks van onze PuMA.

Het thema onder de titel ‘De geest terug in de fles’ draait rond hoe nu terug aan de slag na corona. Hoe bouwen we verder aan de netwerken die onder druk zijn komen te staan tijdens de crisis en hoe blazen we nieuw leven in onze eigen organisatiecultuur?

oktober 26, 2021

Online infosessie Leading Digital Transformation

Verbind Business met IT en maak impact! Schrijf je in voor een van onze online infosessies en maak kennis met onze unieke Leading Digital Transformation programma's.

november 09, 2021

Plastic fantastic? How Antwerp is cooperating to keep plastics out of the river Scheldt

During our launch-event and based on the SDG6 (Clean water & sanitation), SDG14 (Life below water), SDG 17 (Partnerships for the goals), we will explore how Antwerp is cooperating to keep plastics out of the River Scheldt by giving a short overview of the problem of global plastic pollution as well as a scientifically grounded approach to systematically reduce i

november 30, 2021

10 Years of Creating Sustainable Careers

We are beyond excited to invite you to celebrate the tenth anniversary of the SD Worx Chair “Next Generation Work: Creating Sustainable Careers” on November 30, from 4:30 pm till 18:30 pm.

december 07, 2021

online infosessie full-time masterprogramma's

Studeer jij dit academiejaar af of ben je net afgestudeerd? Heb je vragen over één van onze full-time master's programma's of studeren aan AMS?
Schrijf je vrijblijvend in voor een online infosessie. Michael Sewell, onze recruitment manager, geeft antwoord op al je vragen.

december 08, 2021

infosessie full-time masterprogramma's

Kom naar de infosessie op onze campus. Ontdek ons aanbod. Ons team en onze studenten/alumni staan klaar om antwoord te geven op al jouw vragen.

december 17, 2021

Infosessie EMBA

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wil je graag een verschil maken en duidelijke impact hebben op de business en de maatschappij?
Schrijf je dan in voor onze infosessie (je kunt kiezen op campus of online) en maak kennis met ons parttime executive MBA programma.

Events narrow