Icon info

Topic van het event
Type van het event

januari 31, 2023

HR Challenge: Welzijn? 't Zal wel zijn!

Werknemers verwachten steeds meer van hun werkgever: meer flexibiliteit, meer aandacht voor hun persoonlijke noden en welzijn, meer groeimogelijkheden, enz. Aangezien er tegelijkertijd een war for talent woedt, staat de werkgever onder druk om hierop in te spelen. Maar hoe doe je dat? Welzijnsinterventies zijn meestal niet gestaafd op onderzoek, dus ga je dan best af op je buikgevoel? Maar hoe kan je dan de impact meten? En wat als welzijnsinterventies conflicteren met de belangen van je organisatie?

Tijdens deze HR challenge zoomen we in op het spanningsveld tussen individu en organisatie: hoe kan HR de eisen van werknemers afstemmen op de doelstellingen van de organisatie? Zijn de - soms tegengestelde - belangen te verzoenen? Waar ligt de grens? Of hebben we deze al bereikt?

januari 31, 2023

HR Challenge : Welzijn ? ‘t Zal wel zijn!

februari 02, 2023

Executive Master Open House

Info session on Executive Master programs with a learning session on:

the value of digital transformation
how to fund your Executive Master degree

februari 15, 2023

Infosessie full-time masterprogramma's - on campus

Studeer jij dit academiejaar af of ben je net afgestudeerd? Heb je vragen over één van onze full-time master's programma's of studeren aan AMS? En wil je graag de campus sfeer eens opsnuiven?
Schrijf je dan in voor onze infosessie op campus op 15 februari!. Michael Sewell, onze recruitment manager geeft je meer uitleg over de programma's, de toegevoegde waarde van onze opleidingen en helpt je om het beste programma te kunnen kiezen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met de programma managers te spreken, om verhalen van alumni te horen en kun je een rondleiding door de campus krijgen.

februari 16, 2023

SDG Fair

As part of their Master’s program at AMS, 200 international students have to work together to contribute to one of the Sustainable Development Goals. Over the past 6 months, 36 projects have been launched, created by students, supported by organizational partners; ranging from ‘River Clean up’ to ‘City Tile Flipping’.

februari 28, 2023

Webinar: wat maakt dat een absenteïsme-interventie wérkt?

Steeds meer organisaties lanceren initiatieven om hun medewerkers een mentaal hart onder de riem te steken. Jammer genoeg gebeurt dit vaker vanuit een buikgevoel dan dat er gekozen wordt voor pistes met wetenschappelijk bewezen effectiviteit. Maar wat maakt nu dat een absenteïsme-interventie wérkt?

Schermafbeelding 2022 07 08 104651