Events banner

Type van het event

april 21, 2020

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma
(Master in het Real Estate Management) het verschil kan maken in de competitieve vastgoedwereld? Schrijf je dan in voor een van onze digitale infosessies!

april 22, 2020

Try-out day

For recent graduates: Try-out day full-time master's programs. Follow a free online workshop, experience our way of teaching and get to know our master's programs.

april 24, 2020

MRE Disruptive Sessions: Sustainable Development Goals in Real Estate

We nodigen je graag uit voor onze MRE Disruptive Sessions* op de Antwerp Management School. Deze sessies worden georganiseerd op onze campus en staan open voor iedereen die zijn kennis over actuele vastgoedonderwerpen wil bijwerken. Elke sessie zal een ander relevant onderwerp behandelen en zal worden geleid door een inspirerende keynote.

*data kunnen gewijzigd worden, afhankelijk van de maatregels die dan van kracht zijn

april 28, 2020

mei 12, 2020

mei 15, 2020

MRE Disruptive Sessions: Digitalization in Real Estate

mei 19, 2020

MRE Roadshow: Antwerpen

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma
(Master in het Real Estate Management) het verschil kan maken in de competitieve vastgoedwereld? Kom dan naar een van onze infosessies!

juni 09, 2020

MRE Roadshow: Beerse

juni 23, 2020

juli 01, 2020

MRE Roadshow: Leuven

september 08, 2020

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma
(Master in het Real Estate Management) het verschil kan maken in de competitieve vastgoedwereld? Schrijf je dan in voor onze infosessie in Antwerpen op 8 september.

Events narrow