Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-finance
Finance

Finance

Deze masteropleiding bereidt jonge afgestudeerden met een achtergrond in financiën of economie voor op een toekomst in de financiële sector.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar
Prijs
€18.500

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Finance

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar
Prijs
€18.500

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Finance
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-finance
Finance

Dubbele

Affiliatie

Onze Master in Finance is het enige programma in de Benelux dat erkend is door CFA (Chartered Financial Analyst) Institute als een geaffilieerd programma en door GARP (Global Association of Risk Professionals) als academische partner.

#1

in België

Ons Master in Finance programma staat hoog genoteerd in de QS World University Rankings. N°37 wereldwijd en N°1 in België.

2 diploma's

in 1 jaar

Je kan twee masterdiploma’s in finance behalen in slechts één jaar. Je studeert aan Antwerp Management School gedurende tien maanden, van september tot juni. Daarna kan je in juli naar New York gaan.

Heb jij een sterke interesse in finance of economie?

Pas afgestudeerd en een achtergrond in of een sterke interesse voor financiën of economie? Wil jij je optimaal voorbereiden op een toekomstige carrière in de financiële sector? Dan is de Master in Finance een geknipt programma voor jou. Dit programma is gespecialiseerd in global financial markets, investment banking, asset en risk management en corporate finance. Dit programma is #1 in België volgens de QS World University Rankings.

Download onze brochure

Waarom je voor AMS kiest

Ontdek waarom de Financiële master een uniek programma is, welke voordelen je hebt door ons lidmaatschap bij CFA (Chartered Finance Analyst Institute) en hoe je, met slechts twee maanden bijstuderen, een tweede masterdiploma kan behalen in New York. De QS World University Rankings plaatst dit programma op nr. 1 in België en nr. 37 wereldwijd.

Ontdek waarom

Meer informatie over de Financiële master?

Dit programma stoomt jou in één jaar tijd klaar voor een carrière als financiële professional. Je verwerft een business attitude, grondige kennis van financiële concepten, en analytische en praktische vaardigheden die je nodig hebt voor het nemen van management beslissingen.

Ontdek het programma
AMS Career Fair 2021 9755 2

Bekijk de getuigenissen van andere Finance studenten!

Onze alumni zijn onze beste ambassadeurs. Harsh, Max, Ming, Letizia, Kate and Cas vertellen je waarom ze dit programma aan iedereen kunnen aanraden.

Bekijk de getuigenissen

Waar werken onze alumni

Hoe pak je een carrière in merging en acquisitions aan? Wat doet een fixed income analyst? Hoe ziet een dag van een junior consultant eruit? Elke maand geeft een alumnus/alumna van ons programma een kijkje in hun job. Deze gesprekken geven je waardevolle inzichten in verschillende financiële functies en zijn echt een eye-opener.

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Evapeeters

Een vraag over dit programma?

Function Business Lead Full-Time Masters
Evapeeters
Sluiten

Een vraag over dit programma?

Heb je een vraag over dit programma? Plan een infogesprek via bovenstaande link of stel je vraag via onderstaande formulier.