Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-finance
Master in Finance

Master in Finance

De wereld van financiën is een universele bedrijfstaal, en elke organisatie kan een goede tolk gebruiken. De Master in Finance neemt je mee op reis langs alle grote investerings- en risicovraagstukken als ultieme voorbereiding op het echte werkveld. Ben jij gepassioneerd door cijfers? Ontdek hoe je ze laat werken voor jouw onderneming en zet ze om in concrete plannen in een waaier aan sectoren. Samen verkennen en verfijnen we jouw talenten, zodat jouw naam synoniem wordt met ‘dé finance-expert’.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Finance

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Finance
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-finance
Master in Finance

Dubbel

gecertificeerd

Je komt terecht bij een van de weinige masters ter wereld die geaffilieerd zijn met de 2 belangrijkste certificaten in financiën. Jij start je carrière dus met een dubbele erkenning van de sector… én de mogelijkheid om snel een tweede volwaardige diploma te halen in New York!

Sector

introductie

Elk jaar verwelkomen we een grote verzameling aan financeprofessionals voor gastlezingen, career talks en bedrijfsbezoeken. Zij helpen je de grote wereld van financiën te navigeren, jobkansen te verkennen en je netwerk uit te breiden.

Internationale

mindset

Jouw klas bestaat uit een bonte mix van achtergronden en nationaliteiten - net zoals de stakeholders waar je in je job mee te maken krijgt. Je traint dus niet alleen je kennis van finance, maar ook je samenwerkingsvaardigheden en internationale gevoeligheid.

Het programma

Al 20 jaar biedt deze master een gespecialiseerde finance-opleiding die telkens een groep veelzijdige experten aflevert, klaar om hun stempel op de toekomst van financiën te drukken. Jij leert analytische en praktische beslissingen maken voor investeringen en risicomanagement, om jouw organisatie naar de meest gunstige handelspositie te leiden. Met groepsdiscussies, businesscases en projecten koppel je de theorie vlot aan de praktijk.

Ontdek het curriculum
MIF in foyer couch

Praktische informatie

Zin om eraan te beginnen? Dan vind je hier alle praktische details om je in te schrijven voor de Master in Finance: van de vereisten voor je toelating en hoe de procedure verloopt, tot financiële informatie en eventuele ondersteuning daarbij.

Lees hier de details
954 A0149 Edit

Waarom kiezen voor de Master in Finance?

De Master in Finance steunt op ruim 20 jaar ervaring, gecombineerd met een open blik op innovatie. Door de vele bezoeken van alumni en finance-professionals houden we de vinger aan de pols van de sector. Docenten, alumni en studenten vormen een kleine, hechte gemeenschap, met de impact van een rasechte businessschool.

Ontdek onze troeven

De ervaring van onze alumni

Maar hoe zit die master nu echt in elkaar? Onze alumni vertellen je graag over hoe ze hun weg vonden naar impactvolle finance-jobs. “Kwalitatief, persoonlijk en concreet”, klinkt het als we vragen om de Master in Finance te beschrijven. Dankzij de kennis, skills en tools die AMS de studenten aanreikt, vind je onze alumni vandaag in organisaties over de hele wereld – en door de veelzijdigheid van deze master stappen ze gemakkelijk over op nieuwe functies.

Luister naar de verhalen van onze alumni
Career Fair 6

Onze reputatie gaat ons voor

Als je kiest voor Antwerp Management School stap je binnen in de top 1% van business-scholen wereldwijd, want we zijn Triple Crown Accredited. Dat klinkt niet gewoon chique, maar is een grote verdienste die we met veel trots dragen.

Triple Crown Lockup
Lees meer over onze accreditaties
graduation pic FTM accreditations

Voor internationale studenten

70% van de AMS-studenten komt uit het buitenland. Daarom doen we er alles aan om jou hier welkom te heten. Heb je hulp nodig om een woning te vinden, je visum aan te vragen of simpelweg ons mooie Antwerpen beter te leren kennen? AMS voorziet een brede ondersteuning, zodat je studies in België vlot verlopen.

Ontdek hoe we jou helpen
GL Day Reception 89 1

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Julie Hillewaert WEB

Een vraag over dit programma?

Function Program advisor full-time master's programs
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?

Heb je een vraag over dit programma? Plan een infogesprek via bovenstaande link of stel je vraag via onderstaande formulier.