Icon info
EN
SDG Barometer Belgium 2018 e mail header
https://www.antwerpmanagementschool.be/en
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/news
News
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/news/sdg-barometer-belgium-2018
SDG Barometer Belgium 2018

March 22, 2018

SDG Barometer Belgium 2018

Antwerp Management School, Louvain School of Management, Universiteit Antwerpen, The Shift, Cifal Flanders, FIDO en ING België lanceerden op 22 maart 2018 het allereerste nationale onderzoek naar de toepassing van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals SDG's) in Belgische organisaties.

Pour la version française, cliquez ici.

Door deel te nemen aan dit unieke nationale onderzoek draag je bij aan het in kaart brengen van het duurzaamheidslandschap in Belgische organisaties, en meer bepaald over de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s).


Sinds de lancering in 2015 geraken de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) meer en meer ingeburgerd. Maar hoe staat het met de toepassing ervan in onze organisaties? Doe mee aan deze nationale bevraging en help ons dit in kaart te brengen.

Dit allereerste onderzoek in België is het startpunt van een wetenschappelijk verantwoorde analyse, die de basis vormt voor aanbevelingen, gericht naar zowel private als publieke organisaties. Tegelijkertijd kan je een benchmark maken en kijken hoe jouw sector scoort ten opzichte van andere relevante sectoren.

Waarom meedoen aan dit onderzoek?

Deelnemen vraagt 15 tot 20 minuten van je tijd en in ruil hiervoor:

  • krijg je een sectoroverzicht (benchmark) dat laat zien waar jouw sector scoort in vergelijking tot andere sectoren. Dit kan je helpen om nieuwe opportuniteiten te ontdekken;
  • ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor het evenement waarop de volledige resultaten worden gepresenteerd;
  • draag je bij aan het allereerste Belgische wetenschappelijk onderzoek dat de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen binnen Belgische organisaties in kaart brengt

Ik doe mee aan de SDG Barometer Belgium 2018

Deelnemen kan tot 10 april. Alle antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Jouw naam en e-mailadres worden enkel gebruikt voor het opsturen van de resultaten en de uitnodiging.

Heb je nog vragen?

Eva geluk helpt je graag verder

Boogkeers campus AMS management school

Register for our newsletter

Receive updates for the topic of your choice.

Learn More