Icon info
NL
OEP Webinar IAO LP
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/evenementen
Evenementen
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/evenementen/innovatieve-arbeidsorganisatie-is-geen-kwestie-van-cosmetica
Innovatieve Arbeidsorganisatie is geen kwestie…

Innovatieve Arbeidsorganisatie is geen kwestie van cosmetica

Strategie & Innovatie

01 06 22

Innovatieve Arbeidsorganisatie is geen kwestie van cosmetica: snel snel wat bijwerken en klaar. Het is een fundamenteel verhaal: als je in de methodiek instapt, is er geen weg terug.

Maar wat schuilt er nu juist achter de term Innovatieve Arbeidsorganisatie en waarom moet jouw bedrijf/organisatie dit toepassen? Het antwoord is simpel: omdat een goed uitgewerkt IAO-beleid de efficiëntie en duurzaamheid van jouw onderneming én de kwaliteit van jobs van jouw werknemers drastisch verbetert.

Laat je inspireren door Peggy De Prins & Geert Van Hootegem en ontdek:

  • wat IAO nu juist betekent;
  • wat de bouwstenen en voordelen zijn;
  • welke valkuilen er kunnen zijn;
  • hoe IAO zich tot de nieuwe context van het hybride werken verhoudt.

Over de sprekers

Peggy De Prins is programmadirecteur van de masterclass Innovatieve Arbeidsorganisaties. Verder is zij professor aan de Antwerp Management School en pioniert zij op het vlak van duurzame arbeidsrelaties en duurzaam HRM. Peggy doceert en verricht onderzoek over deze thema’s en begeleidt ook organisaties en hun stakeholders op het terrein in hun streven naar (meer) constructief partnerschap en duurzaam HRM.

Geert Van Hootegem heeft met zijn onderzoek steeds geprobeerd om de invloed van organisatiestructuren op de verschillende aspecten van de performantie van de organisatie en het welzijn van de werknemers te begrijpen. Recent focust hij zich vooral op het bewustmaken van organisaties over de demografische veranderingen en de noodzaak om gezonde en duurzame werkomgevingen te creëren. Hij staat organisaties en netwerken bij in hun (her)ontwerpacties.

Praktische informatie

Datum: 1 juni 2022, van 11:00 tot 12:30.

Deelname is gratis, registratie verplicht.