Icon info
NL
Banner website
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/evenementen
Evenementen
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/evenementen/strategisch-plannen-in-een-wendbare-organisatie
Strategisch plannen in een wendbare organisatie

Strategisch plannen in een wendbare organisatie

Strategie & Innovatie

10 06 21

Hoe strategische planning succesvol inzetten in een wendbare organisatie?

Organisaties worden voortdurend uitgedaagd door trends en evoluties in de markt en in hun omgeving. Hierop afstemmen zonder je identiteit te verliezen en/of je doel te verwaarlozen, is niet evident. Zeker niet in een wereld die gekenmerkt wordt door disruptie, digitalisering en verandering. Betekent dit dan dat je beter geen toekomstplannen meer maakt? Absoluut niet! Maar het moet wel op een andere manier en met een andere mindset gebeuren.

Tijdens deze online sessie tonen we hoe je jouw strategische planning en uitvoering ten dienste kan stellen van de wendbaarheid van jouw organisatie. De nadruk ligt hierbij op het continu proces van bijstellen en schakelen, voor zowel jezelf, jouw team als jouw organisatie.

Je krijgt meer inzicht in:

  • het belang van strategische planning;
  • hoe deze aan te passen in een wereld van onzekerheid en digitalisering;
  • hoe zelf succesvol aan de slag te gaan met strategische planning en uitvoering met de focus op ‘getting things done’.

Bovendien ga je zelf aan de slag met voorbeelden en templates. We voorzien ook voldoende ruimte om al jouw vragen te beantwoorden.

Over de docent

Vincent Molly is professor Ondernemerschap en Familiebedrijven aan AMS en KU Leuven. Hij doceert al meer dan 15 jaar vakken rond boekhouden, financieel management, ondernemerschap en strategisch management. In het kader van onderzoek focust Vincent op thema’s zoals financiering en groei van ondernemingen, strategie, innovatie en bedrijfsoverdracht. Hij beschikt over een ruime expertise in de werking van zowel start-ups, KMO’s als grote organisaties.

MFF 9523b