Icon info
NL
Collage Fashion
https://website2019-php82-0112537a4afa.deltablue.io/nl
Home
https://website2019-php82-0112537a4afa.deltablue.io/nl/nieuws
Nieuws
https://website2019-php82-0112537a4afa.deltablue.io/nl/nieuws/antwerp-management-school-lanceert-een-fashion-entrepreneurship-award
Antwerp Management School lanceert een Fashion…

juli 18, 2018

Antwerp Management School lanceert een Fashion Entrepreneurship Award

Antwerp Management School lanceert in samenwerking met de Fashionindustrie de Fashion Entrepreneurship Award. Een student van de Master in International Fashion Management kan samen met een creatieve ontwerper kans maken op deze award. Naast de erkenning voor hun idee en businessplan, zullen de winnaars van de award ook een startkapitaal van 250.000 euro ter beschikking krijgen. AMS en de Fashionindustrie willen op die manier jonge fashionondernemers ondersteunen om hun business idee op te starten. Door creatief talent en veel belovende entrepreneurs samen te brengen is de kans op een succesvolle onderneming groter in de competitieve modewereld.

De Master in International Fashion Management is een unieke opleiding die vanuit verschillende perspectieven inspeelt op de uitdagingen in de modeindustrie. De opleiding bereid je voor op een succesvolle carrière in de modeindustrie.

Download de brochure van de master in International Fashion Management

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More