Master in Fashion Management

DOWNLOAD DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 4011

Dit programma wordt gegeven in het Engels

Over het programma

Ben jij geïnteresseerd in het starten van een professionele modecarrière? Volg de Master in Fashion Management aan Antwerp Management School en geef jezelf een voorsprong. De Master in Fashion Management is een unieke opleiding die vanuit verschillende perspectieven inspeelt op de uitdagingen in de mode-industrie.

Denk aan gevestigde en opkomende markten, globale versus lokale markten en verschillende, relevante onderwerpen als duurzaamheid & ethiek, technologie & digitalisering en ondernemerschap & innovatie. De filosofie van het programma is het ontdekken van en het investeren in de toekomst, de groei en de ontwikkeling van de mode-industrie.

Leerdoelen

1. Word voorbereid op posities in het midden tot hoger managementniveau in de internationale mode-industrie;
  2. Ondervind de dynamiek tussen gevestigde en opkomende internationale modemarkten;
  3. Ontwikkel het internationale perspectief op nieuwe of andere modemarkten;
  4. Verken de relatie tussen globale en lokale modemarkten en de uitdagingen die zij bieden.

Stel je kandidaat voor 31 januari 2018
en krijg een korting van 1000 €.

Antwerp Management School

Inleidende vakken in Fashion Management:

• Strategic Management
  • Supply Chain Management
  • HR & Leiderschap
  • Entrepreneurship & Innovation Management
  • Fashion & IP
FAAP (Brazilië) –  zes weken
  • Context
  • Bedrijfsbezoeken
  • Portfolio
Antwerp Management School

Thematische vakken:

• Digital Marketing
  • Financial Management & Accounting
  • Retail Management
  • Coaching van het portfolio

Ontdek onze partnerschool

FAAP in São Paulo (Brazilië)

De locatie in São Paulo biedt met een andere context in een gevestigde markt de ultieme leeromgeving voor de modestudent.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je hebt een masterdiploma en geen of beperkte werkervaring;
  • Je hebt interesse in de fascinerende wereld van mode;
  • Je bent open-minded en hebt zin om te studeren in een internationale en multiculturele setting;
  • Je bent een professional die werkzaam is in een modebedrijf of een onafhankelijke modeontwerper die internationale modemarkten wil verkennen.

Laura Hoste, Recruitment Manager

Mail: laura.hoste@ams.ac.be Skype: Laura Hoste Phone: +32 3 265 4011

Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.