Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-mens-en-organisatie-2/waarom-ams
Waarom AMS?

Waarom AMS?

De kracht van mensen is nergens zo sterk als in de publieke sector. Het is daarom van belang dat de missie van je organisatie is verenigd met de passie van je medewerkers om zo een duurzaam HRM-verhaal op te zetten. Ontdek waarom deze masterclass een uniek programma is voor professionals in de publieke sector. Dit programma maakt eveneens deel uit van de Executive Master Public Management Governance & leadership.

Sterk en praktijkgericht programma

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied met affiniteit voor publieke en social profit organisaties. Ze combineren academische expertise met uitgebreide praktijkkennis. Deze module maakt trouwens deel uit van de enige Nederlandstalige master-na-master in Vlaanderen voor ervaren managers en beleidsmedewerkers uit het publieke domein.

AMS: expertise en kwaliteit

Al zestig jaar geeft Antwerp Management School met kwalitatief hoogstaande managementopleidingen en research een krachtige impuls aan economische en sociaal-maatschappelijke activiteiten in België en ver daarbuiten.

Gericht op leiderschap

Hoe verenig je de doelen van je organisatie met die van je medewerkers? Met voldoende aandacht voor het welzijn van je mensen én de welvaart van je organisatie sta jij sterker in je management. Het programma is opgezet voor (toekomstige) leidinggevenden binnen de publieke sector.

AMS opent je netwerk van morgen

Als professional krijg je in deze opleiding inzichten, tools én een netwerk aangereikt. Hoewel een opleiding een einddatum heeft, is dit netwerk een troef voor het leven. Het is opvallend hoeveel alumni naar elkaar uitreiken buiten het kader van onze opleiding. Vanuit AMS faciliteren we daarom met plezier verschillende initiatieven om alumni samen te brengen, zoals PuMA, de alumnivereniging voor de publieke sector.