Icon info
NL
Microsoft Teams image
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/scholarships-2
Beurzen

Full-Time Master's Studiebeurs

Antwerp Management School biedt financiële steun, in de vorm van gedeeltelijke studiebeurzen, aan kandidaten voor een voltijds masterprogramma die academisch excelleren, maar moeilijkheden ervaren om het volledige inschrijvingsgeld te betalen.

Overzicht van de beurs:

De studiebeurs wordt toegekend in de vorm van een vermindering van het inschrijvingsgeld en dekt tot 50% van de deelnamekosten. Het bedrag van de beurs wordt afgetrokken van het totale inschrijvingsgeld vóór aanvang van het academisch jaar 2024-2025. Hoewel we streven naar een gelijke verdeling van beurzen over verschillende voltijdse masterprogramma's, kunnen we in bepaalde gevallen voorrang geven aan kandidaten van bepaalde programma's.

In aanmerking komen:

  • Deze beurs staat open voor toekomstige full-time masterstudenten die hun studie willen beginnen in academiejaar 2024-2025 en die moeite hebben om het volledige inschrijvingsgeld te betalen.

  • Om academische uitmuntendheid aan te tonen dienen aanvragers met een bachelors- of mastersdiploma een gemiddeld cijfer te hebben dat overeenkomt met het equivalent van "grote onderscheiding" in het Vlaamse onderwijssysteem op het moment van de aanvraag.

  • Als alternatief accepteren wij ook uitstekende GMAT/GMAT Focus-scores (> 700/> 655) of GRE-scores (> 164 kwantitatief en > 163 verbaal).

Voorwaarden:

Door deze beurs te accepteren, verbindt de student zich ertoe het Student Recruitment & Marketing-team te ondersteunen als Student Ambassador en deel te nemen aan promotieactiviteiten gedurende het academiejaar aan AMS. De beurs is verder enkel geldig voor het academiejaar 2024-2025 en kan niet overgedragen worden naar volgende jaren.

Aanvraagproces:

  1. Begin met het reguliere applicatieproces voor het programma van jouw keuze.
  2. In het applicatieformulier kan je aanvinken dat je een beurs nodig hebt.
  3. Na succesvolle voltooiing van alle stappen van het applicatieproces en het voldoen aan de criteria voor academische uitmuntendheid, ontvang je een uitnodiging om een aanvraagformulier voor een beurs in te dienen.
  4. In het aanvraagformulier voor de beurs zal je gevraagd worden om een verklaring in te dienen waarin je uitlegt waarom je een studiebeurs nodig hebt, samen met details over je huidige financiële situatie. Je kan ook bijkomende documenten uploaden, zoals bewijs van eerdere studiebeurzen of studietoelagen.

Aanvraagtermijn:

Applicaties voor onze voltijdse masterprogramma's worden continu verwerkt vanaf september 2023 voor de inschrijvingen voor september 2024. Om de kansen op het ontvangen van een studiebeurs te vergroten, raden wij aan om je aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen, aangezien er een beperkt aantal beurzen beschikbaar is.

Besluit:

Twee weken na ontvangst van je beursaanvraag ontvang je de beslissing van het beurscomité. Houd er rekening mee dat de beslissingen van het beurscomité definitief zijn.

Voor verdere informatie:

Als je nog verdere vragen hebt, kan je gerust een e-mail sturen naar admissions@ams.ac.be

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More
Julie Hillewaert WEB

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?

Function Program advisor full-time master's programs
Meeting Learn More
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?