Programma's
Opleidingen voor pas afgestudeerden

FTM general banner

Ontdek onze opleidingen

Ben je een pas afgestudeerde masterstudent op zoek naar een bijkomende opleiding? Of heb je beperkte werkervaring en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? De masterprogramma’s van Antwerp Management School maken het verschil!

Onze masters zijn praktijkgericht en bieden interactieve lessen. De eindprojecten leggen de brug tussen de theorie en de praktijk waardoor je je kennis meteen kunt toepassen. De internationale klemtoon van de opleidingen leert je om te gaan met diverse achtergronden, waardoor een internationale carrière een realistische optie wordt.

Kies het juiste programma

Master in Global Management (4)

China-Europe Business

Een voltijdse management opleiding waarbij je zowel in België als in Shanghai leeft en studeert.

Global Management

Met een Master in Global Management bereid je je voor op een succesvolle carrière in internationale business.

Fashion Management

Een unieke opleiding die vanuit verschillende perspectieven inspeelt op de uitdagingen in de mode-industrie.

Supply Chain Management

Deze opleiding is gericht op het bieden van inzicht in globale bevoorradingsketens of supply chains voor jonge onervaren professionals.

Afstudeerfoto meisjes toga selfie

Master in Management (2)

Innovation & Entrepreneurship

AMS heeft als missie om studenten op te leiden en te ondersteunen om hun ideeën om te zetten in succesvolle business cases die een verschil kunnen maken voor onze maatschappij. Deze opleiding bereidt studenten voor op een toekomst als succesvol & innovatief ondernemer in een eigen start-up of in een bestaand bedrijf.

Management

Heb jij een masterdiploma en ben je op zoek naar een aanvullend diploma dat je meer inzicht geeft in hoe bedrijven werken? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de Master in Management. Veel bedrijven zijn immers op zoek naar jonge, beloftevolle professionals die naast een basisdiploma ook over de nodige managementkennis en -vaardigheden beschikken.

Banner master in Management

Master in Human Resources Management (1)

Human Resources Management

Net afgestudeerd en een uitgesproken interesse in mens en organisatie? Ontdek dit uniek programma!

FTM general banner6

Master in Finance (1)

Finance

Deze masteropleiding bereidt jonge afgestudeerden met een achtergrond in financiën of economie voor op een toekomst in de financiële sector.

FTM general banner2

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Evapeeters

Een vraag over een van onze programma's?

Eva Peeters

Een vraag over een van onze programma's?