Nieuws

Anja Tys
Corporate Marketing Communication
anja.tys@ams.ac.be+32 (0)3 265 47 33

Resultaten voor: Result for:

Proefproject evolueert naar duurzame oplossing Jaarlijks verliest een Belgisch transportbedrijf gemiddeld 335 uren per trekker doordat vrachtwagens vast staan in de file. Deze files bevinden zich vaak op de gekende punten op het wegennet maar ook in wachtrijen bij verladers, ontvangers of terminals. Met een economische waarde van 50 euro per uur, betekent dit een … Continued

Vlaams project legt link met snelheidsassistentie en duurzame routeplanning Uit recente berichtgevingen blijkt dat er om de twee dagen een aanrijding plaatsvindt tussen een scholier en een vrachtwagen. Een ander feit is dat Vlaanderen jaarlijks 120 verkeersdoden kent, veroorzaakt door overdreven snelheid. Nochtans is het perfect mogelijk om voertuigen uit te rusten met software die … Continued

Omar Mohout is een bekende naam in de startupwereld. Zijn expertise in het opschalen van startups geniet erkenning in binnen- en buitenland. Hij biedt bedrijven inzichten door zijn uitgebreide ervaring in het opzetten en schalen van startups. Omar is bij Sirris, het collectief centrum van en voor de technologische industrie, werkzaam als Growth Engineer, waar … Continued

What else? Gisteren won Jamie Anderson de Strategy and General Management categorie op ‘The Case Center Awards and Competitions 2017‘ met zijn Nespresso-case. De award werd hem toegereikt door The Case Center omdat zijn case de meest gebruikte is in het huidige business-onderwijs.                       

Vrijdag 18 februari lanceerde Decaan Paul Matthyssens een gloednieuw hoofdstuk in ons alumniverhaal op de Belgische ambassade in Jakarta in het bijzijn van alumni en topmanagers. AMS professor Peter Verhezen gaf een inspirerende presentatie over de status van de Indonesische economie en haar governance-based inhibitors (“Doing business in Indonesia (ASEAN): Prospects and Challenges”). Onze decaan sprak … Continued

Resultaten van de Eduniversal 2016 Business School Ranking: top 1000 beste Business scholen bevat 7 Belgische instituten De negende editie van de Eduniversal World Convention gehouden in Perth, Australië, bracht 250 vertegenwoordigers van de beste business schools van de wereld samen, waaronder Harvard Business School, London Business School, Copenhagen Business School, Melbourne Business School en Fudan … Continued

In Antwerpen geldt vanaf februari 2017 een lage-emissiezone. Houd er rekening mee dat Antwerp Management School gelegen is binnen die zone.

AMS maakt haar globale missie nog eens heel expliciet. De School heeft al jaren goede relaties met en veel activiteiten in China. Deze week komt er een bijzonder aantal activiteiten samen.

AMS en BPACT engageren zich vanaf nu samen expliciet tot praktijkgericht relevant onderzoek met wetenschappelijke aanpak en inzichten.

Op donderdag 1 december vond de eerste steenlegging van het nieuwe gebouw plaats. De eerste steenlegging gebeurde via soilmixing door De Smet Group.

Is uw bedrijf klaar voor de aanwerving van werknemers met verstandelijke handicap?

Antwerp Management School en HR-dienstenverlener SD Worx verlengen hun samenwerking. Vijf jaar geleden richtten ze samen de Leerstoel ‘Next Generation Work: Creating Sustainable Careers’ op. Het doel: het loopbaanbeleid bij organisaties in kaart brengen, aanbevelingen doen en organisaties en hun medewerkers zo klaarmaken voor de arbeidsmarkt van de toekomst.

Onze nieuwe lichting studenten is gearriveerd! Op 12 september 2016 zijn onze kersverse studenten van de full-time masters officieel aan hun avontuur begonnen in de vorm van de ‘Onboarding days’. Op deze interactieve driedaagse maken ze intensief kennis met de school en onze waarden en ondervinden ze zelf wat die waarden precies inhouden.

AMS organiseerde een buurtborrel voor bedrijven en bewoners van het Mechelseplein, waar AMS zich in 2018 aan de Boogkeers zal vestigen.

Master of Global Management behoudt eerste plaats in België.

Alain Beyens is de nieuwe voorzitter van de Antwerp Management School (AMS) in opvolging van Christian Leysen. Leysen nam gedurende 12 jaar dit mandaat waar.

Er zijn geen resultaten gevonden

Hoe kan ik je helpen?

Anja Tys, Corporate Marketing Communication Manager