Icon info
NL
Banners webinars OEP social optie2 4
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/evenementen
Evenementen
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/evenementen/relevant-voor-je-klant-succesvol-innoveren-met-design-thinking-2
Webinar: Duurzaam hrm: vier straffe trends en…

Webinar: Duurzaam hrm: vier straffe trends en inzichten

Human Resources

10 05 23

Het takenpakket van hr-managers ziet er vandaag helemaal anders uit dan tien jaar geleden. Bedrijven verwachten dat je zakelijke inzichten aanbrengt, proactief meedenkt met de strategie en de vinger aan de pols houdt van de recentste trends. Hoe hou je dat allemaal bij?

Tijdens deze webinar zoomen prof. Dr. Peggy De Prins, prof. Dr. Ans De Vos en prof. Dr. Lou Van Beirendonck in op relevante trends, onderbouwd door de allernieuwste inzichten en onderzoeksresultaten. Ze gaan live in dialoog met elkaar én met jou over:

  • De do’s-and-don’ts van prestatiemanagement

Vervangt permanente feedback de evaluatiecyclus? Welke praktijken van prestatiemanagement zijn motiverend en dragen bij tot retentie? Mogen we nog verwachtingen stellen in medewerkers? En hoe werkt ‘verwachtingen stellen’ bij medewerkers stress-reducerend?

  • Het belang van een duurzame exitstrategie en relatie met ex-collega’s

Loont het nog de moeite om als organisatie in duurzame relaties met ex-medewerkers te investeren? Hebben we belang bij een duurzame exit? En wat is dat dan?

  • De verwachting van werkgeluk

Is het realistisch te verwachten dat we alle dagen gepassioneerd, gedreven en gelukkig werken?

  • Generatieoverschrijdend samenwerken

Hoe werken vier à vijf generaties constructief samen? Zijn er wederzijdse verwachtingen? Wat is het belang van een warme overdracht naar de volgende generatie? Hoe bieden we kansen aan jongeren en hoe kunnen we ze binden en begeleiden?

Over de sprekers

Prof. Dr. Lou Van Beirendonck is al meer dan twintig jaar verbonden aan Antwerp Management School. Sinds een aantal jaren is hij programmadirecteur van de masterclass in HRM en professor HRM in verschillende masters en masterclasses aan Antwerp Management School.

Prof. Dr. Ans De Vos is full professor aan Antwerp Management School en deeltijds hoogleraar aan Universiteit Antwerpen. Als houder van de SD Worx leerstoel ‘Next Generation Work: Creating Sustainable Careers’ is zij fulltime actief rond de thema’s loopbanen, inzetbaarheid en duurzaam loopbaanbeleid.

Prof. Dr. Peggy De Prins is professor aan Antwerp Management School en pioniert op het vlak van duurzame arbeidsrelaties en duurzaam HRM. Zij doceert en verricht onderzoek over deze thema’s en begeleidt ook organisaties en hun stakeholders op het terrein in hun streven naar (meer) constructief partnerschap en duurzaam HRM.

Praktische informatie


Datum: Woensdag 10 mei, van 11:00 tot 12:00

Deelname is gratis, registratie verplicht

Via dit webinar maak je kennis met de masterclass HRM.