Lees alles over hoe AMS veilig de campus heropent voor studenten & voor bezoekers

CSP website banner
Trajecten voor bedrijven
Masterclasses

Kennisgedreven managementprogramma's

Heeft een team of groep binnen je organisatie nood aan een upgrade van kennis en skills in een bepaald managementdomein? Bij AMS helpen we je om jullie noden precies in kaart te brengen en je team van de juiste kennis te voorzien.

Een opleidingsprogramma bestaat telkens uit twee delen:

1. Onze experten zorgen eerst voor kennisoverdracht in het gekozen domein.

2. Daarna brengen de deelnemers hun specifieke bedrijfsexpertise in.

Een ervaren bemiddelaar helpt hen met het omzetten van hun individuele ideeën in waardevolle collectieve organisatiekennis. Zo stimuleren we een positieve spiraal van betekenisvolle en duurzame transformatie.

Wij bieden opleidingsprogramma's aan in heel uiteenlopende topics zoals organisatieontwerp, financieel management en interpretatie van financiële KPI's, projectmanagement, design thinking, enz.

Kennisgedreven managementprogrammas

Persoonlijke leiderschapstrajecten

Interesse in het ontwikkelen van een leiderschapsmentaliteit die leiderschap in jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen?

Tijdens onze gepersonaliseerde leiderschapstrajecten ontwerpen en implementeren we, in co-creatie met de organisatie, ontwikkeltrajecten voor leiders en managers, zodat ze klaar zijn voor cultuurveranderingen of specifieke uitdagingen binnen de organisatie. We ondersteunen hen bij het uitbouwen van een meer flexibele, feedback-gedreven of coachende leiderschapsstijl. Mogelijke methodologieën zijn: workshops, lezingen, persoonlijke leiderschapstrajecten, coaching, simulaties, enz.

Image from rawpixel id 9639 jpeg

Leiderschapstrajecten voor managers

Hoe help je ervaren leiders in jouw organisatie om hun leiderschap verder te ontwikkelen en om meer bedreven te worden in het vormgeven en implementeren van de organisatiestrategie?

Dit zijn specifieke trajecten voor senior professionals die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de organisatiestrategie. Senior managers starten vaak vanuit functioneel leiderschap of leiderschap op basis van technische expertise. Eens je een senior positie hebt, is een bredere, externe blik op je organisatie echter van cruciaal belang. Wij ondersteunen organisaties dan ook door hun managers te helpen om hun rol boven en over functies heen te tillen en een brede, systemische visie te ontwikkelen op hun organisatie en de voorwaarden voor strategie-implementatie. Bij het ontwikkelen van deze trajecten voorzien we vaak topics over strategische uitdagingen en ondersteunen we projectteams om de kennis toe te passen en tot concrete resultaten voor hun organisatie te komen.

Image from rawpixel id 62191 jpeglr

Neurowetenschappen toegepast op leiderschap en coaching (NELA)

NELA is ontwikkeld voor business managers, consultants en coaches. Met deze opleiding willen we inspireren tot een verrijking van leiderschap, verandermanagement en coaching.

NELA biedt jouw organisatie de nodige kennis, middelen en netwerk om leiders te helpen de juiste mindset en vaardigheden te ontwikkelen om met één van de grootste uitdagingen in organisaties om te gaan: het managen en motiveren van mensen om te zoeken naar zelfleiderschap, teamcohesie en organisatorische efficiëntie. Deze ervaring omvat trainingen in het NeuroTrainingLab™, speciaal ontworpen om leiderschapscompetenties en bijbehorende neurofysiologische activiteit te beoordelen en te ontwikkelen.

Onze missie is het ontwikkelen van assertief, empathisch en inspirerend leiderschap in organisaties, om zo winstgevende en maatschappelijk verantwoorde en duurzame organisaties op te bouwen. We hopen deze missie te bereiken door onze kennis en enthousiasme te verspreiden naar diegenen die geïnteresseerd zijn om mee te doen.

Neurotraining1

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Deborah bogaert

Meer weten over onze masterclasses voor bedrijven en organisaties?

Déborah Bogaert

Meer weten over onze masterclasses voor bedrijven en organisaties?