Icon info
NL
CSP banner image
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/getuigenissen
Getuigenissen

Getuigenissen

Hieronder kan je enkele getuigenissen terugvinden van bedrijven waarmee we eerder succesvol samenwerkten.

Contacteer ons voor meer informatie

De impactvolle online leermethoden van AMS

In 2021 dwong Corona onze management school om razendsnel over te stappen van oncampus naar online lesgeven. Omdat transformatie in ons DNA zit, grepen we deze kans om onze expertise en infrastructuur futureproof te maken. Niet alleen stelden we de verbinding met onze studenten en deelnemers veilig; we ontwikkelden een hele nieuwe manier van lesgeven.

Een inspirerend en duurzaam partnerschap voor levenslang leren
Het verhaal van Katoen Natie

Als organisatie is het geen overbodige luxe om een doordachte strategie te hebben waarmee je toptalenten aan boord kan houden en ervoor kan zorgen dat ze blijven doorgroeien, in lijn met de missie van het bedrijf.

Net daarom werkt Antwerp Management School samen met organisaties zoals Katoen Natie. In deze video ontdek je hoe dit partnership hen helpt om hun leerambities op een unieke en uitmuntende manier waar te maken.

Waarom corona geen reden is om leertrajecten uit te stellen?
Het verhaal van Port of Antwerp

Corona dwingt ons om tal van activiteiten uit te stellen. Voor de leertrajecten van jouw organisatie doe je dit beter niet. Stilstaan is immers achteruitgaan. In deze video getuigt Port of Antwerp hoe zij, samen met Antwerp Management School, hun Senior Management Programma succesvol transformeerden naar een online leertraject.

Sofie Stockmans, Port of Antwerp: "Deze manier van lesgeven werd door de deelnemers beter onthaald dan we hadden verwacht. De interactie en de manier van lesgeven waren eigenlijk even levendig en geanimeerd als bij het fysiek tegenover elkaar zitten."

Hoe ontwikkel je de toekomstige leiders van jouw bedrijf?
Het verhaal van Eurochem

EuroChem is een wereldwijd opererende mijnbouwonderneming. Ze benaderden AMS omdat ze hun jonge talenten willen koesteren en hen verder willen begeleiden via een High Potential Leadership programma, gestructureerd op hun eigen waardeketen.

Filip Dejongh, CEO EuroChem Antwerpen: "De toekomstige leiders van EuroChem moeten personen zijn die door EuroChem worden ontwikkeld. Daarom is dit High Potential Leadership programma zo belangrijk voor ons."

Hoe pas je jouw dienstverlening aan aan de bedrijven van morgen?
Het verhaal van Grant Thornton

Grant Thornton België maakt deel uit van Grant Thornton International, een van 's werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Samen met AMS legden zij een leiderschaps- en innovatietraject af met als focus:- Hoe kunnen we onze dienstverlening aanpassen aan de bedrijven van morgen?- Hoe kunnen we onze werknemers voldoende uitdagingen aanbieden zodat ze aan boord blijven?

"AMS had al bewezen een betrouwbare partner te zijn die zelf de nodige expertise in huis heeft of de juiste expertise meteen kan binnenhalen. De intensieve begeleiding, het verzorgde kader en de sterke wisselwerking tussen het academische en het praktische bleken voor de vierde keer op rij een grote meerwaarde voor de stad. De deelnemers kregen een goed onderbouwd maar praktijkgericht curriculum, wat resulteerde in een efficiëntere en effectievere werking. De impact bleef dus niet beperkt tot de deelnemers zelf: het traject is een toegevoegde waarde voor de hele groep en zelfs voor onze klanten" - Tom Braem, Consulent Bestuurskunde @ Stad Antwerpen

Hoe kan je sneller en slimmer innoveren?
Het verhaal van Aquafin

Hoe boor je het innovatief potentieel in een bedrijf beter aan? Bij Aquafin werken ze sinds een jaar met vijftien innovatieversnellers, dieondertussen al even veel projecten in de pijplijn hebben zitten.

"Tijdens enkele workshops op AMS tekende het management een nieuw innovatieproces uit. Meteen werd ook de nood duidelijk aan mensen die dat proces inhoudelijk zouden begeleiden: innovatieversnellers of -coaches."

Lees de blog

Danny Baeten Aquafin

Hoe kunnen onze junior managers hun leiderschapsidentiteit ontwikkelen?
Het verhaal van Oona

Oona is een full-service contentbureau met een unieke visie op content, PR, social media en influencer marketing. Zoals ze zelf zeggen, was hun deelname aan het Start to Lead-programma één van de belangrijkste beslissingen van de organisatie. In deze video leggen de Oona's uit hoe deze opleiding hen hielp om zowel hun carrière als hun persoonlijkheid te laten groeien.

Bij Start to Lead vertrekken we vanuit een leiderschapsdefinitie die niet zozeer voorschrijft wat effectief leiderschap is (of een blauwdruk van effectief leiderschap geeft), maar stellen we de eigen invulling van de leidersrol centraal . We leggen de klemtoon op ‘identiteitswerk’. Dit betekent dat we (toekomstige) leiders willen helpen bij het beter begrijpen van hun rol als leider en van zichzelf.

3 verschillende leiderschapstrajecten op maat
Het verhaal van Soudal

Soudal is een Belgische fabrikant van siliconen, stopverf, polyurethaan-schuim, lijmen en vochtweringsproducten in de bouwsector. Met meer dan 60 filialen in verschillende landen, werken ze in een zeer internationale context. Door hun snelle groei, werd de organisatie steeds complexer. AMS leidde hen doorheen een nationaal en internationaal leiderschapstraject.

Hoe vorm je medische specilisten om tot sterke leiders?
Het verhaal van AZ Klina

Als acuut referentieziekenhuis biedt AZ Klina voor patiënten en verwijzers uit de regio Noord-Antwerpen en Noorderkempen toegankelijke, aantoonbare kwalitatief hoogstaande zorg. Voor topklinische zorg nemen ze in de ruime regio een leidende rol op. Met AMS als partner werkte het ziekenhuis het' clinical leadership programma' uit ter ontwikkeling van de leiderschapsvaardigheden van haar medisch specialisten.