Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
CSP website banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/getuigenissen
Getuigenissen

Getuigenissen

Hieronder kan je enkele getuigenissen terugvinden van bedrijven waarmee we eerder succesvol samenwerkten. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Grant Thornton België maakt deel uit van Grant Thornton International, een van 's werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Samen met AMS legden zij een leiderschaps- en innovatietraject af met als focus:- Hoe kunnen we onze dienstverlening aanpassen aan de bedrijven van morgen?- Hoe kunnen we onze werknemers voldoende uitdagingen aanbieden zodat ze aan boord blijven?

"AMS had al bewezen een betrouwbare partner te zijn die zelf de nodige expertise in huis heeft of de juiste expertise meteen kan binnenhalen. De intensieve begeleiding, het verzorgde kader en de sterke wisselwerking tussen het academische en het praktische bleken voor de vierde keer op rij een grote meerwaarde voor de stad. De deelnemers kregen een goed onderbouwd maar praktijkgericht curriculum, wat resulteerde in een efficiëntere en effectievere werking. De impact bleef dus niet beperkt tot de deelnemers zelf: het traject is een toegevoegde waarde voor de hele groep en zelfs voor onze klanten" - Tom Braem, Consulent Bestuurskunde @ Stad Antwerpen

Sneller en slimmer innoveren doe je zo

Hoe boor je het innovatief potentieel in een bedrijf beter aan? Bij Aquafin werken ze sinds een jaar met vijftien innovatieversnellers, dieondertussen al even veel projecten in de pijplijn hebben zitten.

"Tijdens enkele workshops op AMS tekende het management een nieuw innovatieproces uit. Meteen werd ook de nood duidelijk aan mensen die dat proces inhoudelijk zouden begeleiden: innovatieversnellers of -coaches."

Lees de blog

Danny Baeten Aquafin

Groeitraject jonge professionals

Bij Start to Lead vertrekken we vanuit een leiderschapsdefinitie die niet zozeer voorschrijft wat effectief leiderschap is (of een blauwdruk van effectief leiderschap geeft), maar stellen we de eigen invulling van de leidersrol centraal . We leggen de klemtoon op ‘identiteitswerk’. Dit betekent dat we (toekomstige) leiders willen helpen bij het beter begrijpen van hun rol als leider en van zichzelf.

De ervaringen van Oona

Oona is een full-service contentbureau met een unieke visie op content, PR, social media en influencer marketing. Zoals ze zelf zeggen, was hun deelname aan het Start to Lead-programma één van de belangrijkste beslissingen van de organisatie. In deze video leggen de Oona's uit hoe deze opleiding hen hielp om zowel hun carrière als hun persoonlijkheid te laten groeien.

3 verschillende leiderschapstrajecten op maat

Soudal is een Belgische fabrikant van siliconen, stopverf, polyurethaan-schuim, lijmen en vochtweringsproducten in de bouwsector. Met meer dan 60 filialen in verschillende landen, werken ze in een zeer internationale context. Door hun snelle groei, werd de organisatie steeds complexer. AMS leidde hen doorheen een nationaal en internationaal leiderschapstraject.

Clinical leadership program

Als acuut referentieziekenhuis biedt AZ Klina voor patiënten en verwijzers uit de regio Noord-Antwerpen en Noorderkempen toegankelijke, aantoonbare kwalitatief hoogstaande zorg. Voor topklinische zorg nemen ze in de ruime regio een leidende rol op. Met AMS als partner werkte het ziekenhuis het' clinical leadership programma' uit ter ontwikkeling van de leiderschapsvaardigheden van haar medisch specialisten.

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Deborah bogaert

Meer weten over onze trajecten?

Déborah Bogaert

Tel: +32 3 265 47 80

Close

Meer weten over onze trajecten?