Icon info
EN
Post corona leader image
https://www.antwerpmanagementschool.be/en
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/events
Events
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/events/hoe-omgaan-met-de-paradoxen-van-leiderschap-wanneer-je-niet-alles-onder-controle-hebt
Hoe omgaan met de paradoxen van leiderschap…

Hoe omgaan met de paradoxen van leiderschap wanneer je niet alles onder controle hebt?

Leadership

10 12 20

In opvolging van de boekpresentatie* van Prof. Steven Poelmans, nodigen Wombat & Antwerp Management School jullie graag uit voor een gezamenlijke presentatie rond deze observaties, ingeleid door professor Poelmans. De voorbeelden en presentatie slaan hoofdzakelijk op Belgische bedrijven en instellingen.

Dit gratis webinar zal gevoerd worden op het Zoom-platform op donderdag 10 december op de middag, van 12u00 tot max. 13u30 pm. Dank om je te registeren via het formulier hier onder, we zenden je dan tijdig een reminder en de juiste zoom-link.

Om een zo interactief mogelijke sessie te kunnen organiseren, bieden we alle deelnemers ook de kans om hun vragen m.b.t. leiderschap en effectief management in (post-)corona tijden bij hun registratie te voegen.

Praktische informatie

Datum: 10 December 2020, van 12:00 tot 13:30

Deelname is gratis, registratie verplicht.

*Wil je de online boeklancering herbekijken, klik dan hier.

Schrijf je in

Prof. Dr. Steven Poelmans

Steven is al meer dan twintig jaar hoogleraar in organisatiegedrag en leiderschap in diverse businessscholen, verspreid over drie werelddelen. Hij past neurowetenschappen toe in onderzoek naar leiderschap in het ACERTA NeuroTrainingLab™, waarbij hij data van leiders-in-actie capteert en analyseert, en neurofysiologische indicatoren verzamelt.

AMS Steven Poelmans Boek 4c

Piet Wulleman

Piet is arbeids- en organisatiepsycholoog van opleiding. Hij is al meer dan twintig jaar actief als communicatiestrateeg en heeft een grote interesse in visie- en missiebepaling, interne communicatie, het samenspel tussen marketing en HR, en zelfs in het (her)structureren van een organisatie op een manier die de doelstellingen dichterbij brengt.

Piet Wulleman