Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Postgraduaten PSSP
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/algemeen-management-publieke-social-profit-sector
Masterclass Algemeen Management voor de publieke en social profit sector
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/algemeen-management-publieke-social-profit-sector/overzicht
Overzicht

Masterclass Algemeen Management voor de publieke en social profit sector - Overzicht

Download brochure

Overzicht

De druk op publieke en social profit organisaties om zo efficiënt mogelijk beleidsdoelstellingen te realiseren, wordt steeds hoger. Met minder middelen een kwaliteitsvolle dienstverlening garanderen, betekent o.a. bestuderen hoe er efficiënter gewerkt kan worden. De opleiding algemeen management komt hieraan tegemoet door principes van strategisch management, procesmanagement en projectmanagement aan te reiken waarmee je direct aan de slag kunt. Antwerp Management School wil, vanuit sociaal-maatschappelijk bewustzijn, een krachtige impuls geven aan de professionalisering van publieke instellingen en social profit organisaties door praktijkgerichte opleidingen aan te bieden op maat van de specifieke managementnoden van de sector.

Onderdeel van postgraduaat

Dit programma ‘Algemeen Management voor de publieke en social profit sector’ maakt deel uit van het Postgraduaat Publiek en Social Profit Management. Dit postgraduaat bestaat uit 5 modules:

  • Module 1: Algemeen Management

Een postgraduaat Cultuurmanagement of Management in de Zorg zijn ook mogelijk met daarin dan telkens 1 sectorspecifieke module.

Leerdoelen

Na het volgen van dit programma:

  • Kan je een managementvraagstuk analyseren en -oplossing formuleren Kun je processen analyseren en optimaliseren;
  • Kun je rendement toevoegen in discussies binnen uw organisatie op het gebied van procesmanagement;
  • Krijg je inzicht in enkele technieken en methodes om een projectplan op te stellen en om de opvolging van projecten te bestuderen;
  • Ken je de belangrijkste concepten rond projectmanagement.

Diploma

Als je de examenopdracht indient en slaagt, ontvang je het getuigschrift Masterclass Algemeen Management voor publieke en social profit organisaties. Als je binnen drie academiejaren ook de andere modules volgt en slaagt voor de opdrachten, ontvang je het getuigschrift “Postgraduaat Publiek en Social Profit Management” ter waarde van 20 studiepunten.

Deelnemers

Deze opleiding richt zich tot medewerkers uit de publieke en socialprofit sector die hun managementexpertise willen vergroten, zich verder willen ontwikkelen en een bredere kijk op de organisatie willen krijgen. Deelnemers komen uit gemeenten, OCMWs, scholen, steden, zowel kleine als grote vzws, Vlaamse overheidsinstellingen, ziekenhuizen, zorgcentra, etc.

Download de brochure
Boogkeers
Inge salden

Een vraag over dit programma?

Inge Salden

Tel: +32 3 265 46 31

Close

Een vraag over dit programma?