Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-air-transport-management
Master in Air Transport Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-air-transport-management/getuigenissen
Alumni

Master in Air Transport Management

Ben jij gepassioneerd door alles wat met vliegtuigen en transport te maken heeft? Zet jezelf in het middelpunt van de luchtvaartlogistiek met een gespecialiseerde masteropleiding, in het hart van het West-Europese vliegverkeer en laat je onderdompelen in de wereldeconomie die daaraan vasthangt. Samen met je internationale medestudenten verken je alle luchtvaarttrends, -strategieën en de managementvaardigheden die jouw carrière een flinke boost zullen geven. Welkom in ons vliegende netwerk.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Maritime and Air Transport Management

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Maritime and Air Transport Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-air-transport-management
Master in Air Transport Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-air-transport-management/getuigenissen
Alumni

Alumni

Jouw toekomstperspectieven

Na de Master in Air Transport Management gaat er een enorme wereld voor je open van jobmogelijkheden en sectoren - al heb je natuurlijk een streepje voor in de luchtvaart. Onze alumni komen terecht in een waaier aan transport- en logistieke functies in België en wereldwijd, van managementrollen in privébedrijven of consultany tot beleidsfuncties bij overheden of luchthavenfederaties, en gaan zelfs aan de slag als researchers.

Gemiddeld vinden de alumni van de Master in Air Transport Management binnen 3 maanden een job.

Afgestudeerden van de Master in Air Transport Management vinden werk in diverse (wereldwijde) bedrijven en starten hun veelbelovende carrière bij bedrijven als Adidas, Caterpillar, DEME Group, Hyundai Construction Equipment Europe, InterVISTAS Consulting, Manora Seaports, Manuchar Steel, Nike, Seatrade, Air Cargo Belgium, Avia Partner Holding NV, Lufthansa, Brussels Airlines, Brussels Airport Company, DHL, Turkish Airlines, etc.

Download hier het career report van deze master

Testimonials

Het programma biedt een zeer uitdagende en verrijkende leerervaring, met een goede mix van theorie en praktijk die de schijnwerpers op dagelijkse situaties uit de sector schijnen. Mijn nieuwe academische kennis, de persoonlijke ontwikkelingsbegeleiding en het brede professionele netwerk dat je tijdens het jaar opbouwt, maakten mijn zoektocht naar een baan succesvol. Ik heb ook erg genoten van AMS als multiculturele school in een bruisende stad die voor iedereen geschikt is. Het is een heerlijke, vriendelijke omgeving om je in te ontwikkelen, met zeer behulpzame medewerkers en prachtige vriendschappen die je altijd bijblijven.”

— Séphora Audhasse, Marokko

“Na af te studeren in TEW wou ik echt bijleren over de transportsector. Het C-MAT-programma begon met theoretisch inzicht in de verschillende aspecten van de transportsector, maar met de verhalen van de docenten, bedrijfsbezoeken en presentaties kregen we al snel een voorproefje van de praktijk, en belangrijke netwerkmogelijkheden. Bovendien gaf een heel jaar studeren met mensen uit alle windstreken mij de kans om nieuwe visies te ontdekken op verschillende transportonderwerpen. Kortom, ik was erg blij om deel uit te maken van het waardevolle, leerrijke C-MAT-programma.”

— Thomas Van Asch, België

“Het C-MAT programma was een prachtige gelegenheid om te leren van ervaren professoren en om te interageren met de boeiende transportindustrie vanuit een echt wereldperspectief. Ik heb mijn nieuwe kennis en ervaring zelfs kunnen toepassen op mijn huidige baan. Antwerpen was trouwens een geweldige plek om te studeren en te wonen. Ik zou deze master aanbevelen aan iedereen die uitkijkt naar een uitdagende transportspecialisatie.”

— Jody Kositsky, Canada

Alumnivereniging

Na je studie is het nog niet afgelopen. Als alumnus blijf je nog je hele leven genieten van de warme omgeving van Antwerp Management School. Van contact houden met je medestudenten tot up-to-date blijven met de trends in het managementlandschap en nieuwe contacten leggen, onze alumnivereniging organiseert tal van evenementen om je kennis aan te scherpen en je professionele netwerk te verbreden tot ver na je diploma. Vanaf jij je inschrijft voor een masterprogramma ben je voor eens en voor altijd deel van de AMS-familie.

Jouw exclusieve alumninetwerk

Dit masterprogramma kent een lange geschiedenis en verdient daarom wat extra zorg voor alle gemeenschappen die daarbinnen zijn opgebouwd. Naast de overkoepelende alumniwerking van AMS, geniet je als alumnus van deze master daarom nog van een kleinere, exclusieve vereniging die helemaal inzoomt op de transportwereld. Op 2 jaarlijkse events worden nieuwe inzichten uit de transportwereld gedeeld en krijg je de kans om bij te praten met jouw klasgenoten en andere deskundigen uit de geschiedenis van de master.

Stap binnen in het exlcusieve C-MAT network

#AMSpeople

Ontdek hoe onze huidige studenten AMS momenteel ervaren!

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Julie Hillewaert WEB

Een vraag over dit programma?

Function Program advisor full-time master's programs
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?