Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
GSCM liggend 2000x1000 opt 1
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-global-supply-chain-management
Global Supply Chain Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-global-supply-chain-management/getuigenissen
Getuigenissen

Global Supply Chain Management - Getuigenissen

Download brochure

Getuigenissen

"Wat mij vooral aanspraak in het programma, is hoe het sterk het is gekoppeld met de sector. We zien de uitdagende problemen waarmee bedrijven worstelen en hoe ze die proberen op te lossen."

— Björg, Ijsland

"Ik wil graag een carrière opbouwen rond sustainability in global supply chain management. En vanwege het feit dat AMS elke module koppelt aan sustainability, is dit een geweldige kans om mij binnen dit gebied verder te ontwikkelen."

— Charmee, Indië

"Het is een heel dynamisch programma waarbij de opleiding je introduceert in de verschillende topics rond supply chain management. Zo volg je vakken als finance, project management en demand planning."

— Joost, Nederland

"Eindelijk: een Master in Global Supply Chain Management. Er is maar één woord om mijn gevoel te beschrijven nadat ik afstudeerde met onderscheiding: dankbaarheid. Het is een snelle memorabele reis geweest waarbij ik gesterkt werd door mijn ouders en vrienden thuis en ik ben ongelofelijk dankbaar voor de onophoudelijke motivatie die ze me gegeven hebben. Het is een mooi traject geweest, van vanaf de dag dat ik ervan droomde om mijn net gestarte professionele carrière even stop te zetten en terug te gaan studeren tot de dag waarop ik mijn diploma in mijn handen kreeg. Dit traject werd verrijkt door mijn vrienden, het alumni netwerk van AMS en het zeer bekwame team van professoren en gastdocenten die zowel de noodzakelijke kennis gaven als de nodige begeleiding om persoonlijk te groeien. Nu ik deze zeer intensieve master achter de rug heb, ben ik klaar voor verschillende functies in het domein van global supply chain."

— Bhavesh Achhra, India

Download brochure
Stel je kandidaat
Boogkeers
Michael Sewell 2

Een vraag over dit programma?

Michael Sewell

Tel: 0032 (0)3 265 98 60

Close

Een vraag over dit programma?