Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management
Master in Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management/getuigenissen
Alumni

Master in Management

In het huidige digitale tijdperk moeten managers hun weg vinden in een geheel nieuwe wereld waar digitalisering en traditionele managementpraktijken naast elkaar bestaan. Dat is waar ons masterprogramma in management in beeld komt. Het is ontworpen om je uit te rusten met de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in dit gedigitaliseerde landschap door algemene managementkennis te combineren met digitale expertise.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management
Master in Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management/getuigenissen
Alumni

Alumni

Jouw toekomstperspectieven

De jobmogelijkheden na de Master in Management zijn even gevarieerd als de persoonlijkheden van onze studenten zelf, al zijn er wel enkele functies en sectoren waar ze het vaakst aan de slag gaan:

  • De voorbije jaren koos 16% van onze alumni voor een job als management consultant als eerste functie na hun studie. Die profielen worden nauw opgevolgd door 14% die koos voor een functie in algemeen management en 13% in sales representation en accountmanagement.
  • Maar de vaardigheden en kennis waarmee onze alumni het werkveld betreden reikt verder dan de te verwachten managementfuncties. Vele gingen bijvoorbeeld aan de slag als ingenieur, HR-consultant, marketeer of kozen voor een juridische functie.
  • Door het algemeen waardevolle karakter van de opleiding zijn de sectoren waar je met dit diploma aan de slag kan legio. Dat wordt bevestigd door de grote variatie aan branches waar onze alumni terechtkomen: consumptiegoederen, informatica, farma, bouw, logistiek, recruitment, financiën, etc.

Gemiddeld vinden de alumni van de Master in Management binnen 3 maanden een job. Dat is onder andere te danken aan de tools en adviezen die je door ons career center krijgt aangereikt om jouw werkmogelijkheden en -dromen te bepalen, je netwerk op te bouwen en je sollicitatievaardigheden aan te scherpen.

  • Doorheen het jaar kan je deelnemen aan verschillende workshops rond sollicitatietechnieken.
  • We bezoeken en ontvangen verschillende bedrijven voor een gastlezing, wat helpt om je netwerk uit te breiden en het werkveld te leren kennen.
  • We organiseren 2 jobbeurzen waar je kennis kan maken met potentiële werkgevers.
  • We brengen je in contact met onze ervaren alumni (lokaal en wereldwijd), met enkele van de meest invloedrijke hr-communities en met onze persoonlijke carrièrecoaches.

Jouw jobzoektocht is van bij het begin van de master een centraal thema.

Testimonials

Bjorn Ipermans

Bjorn behaalde een Master of Biomedical Sciences: Neurosciences aan de Universiteit van Antwerpen én volgde daarna de Master in Management. Vandaag werkt hij als projectingenieur bij Pfizer.

Zijn meest memorabele herinnering tijdens zijn studententijd? Zijn jaar aan AMS.

Maak kennis met Bjorn

Jef Sprengers

Na het afronden van een 5-jarige rechtenopleiding aan de Universiteit Antwerpen was Jef op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Hij koos voor de Master in Management aan AMS omw het algemene, verbredende karakter van deze opleiding en owv het persoonlijke ontwikkelingstraject.

Ontdek hier zijn verhaal

Een jaar aan Antwerp Management School is een jaar van ontwikkeling; zowel als professional in spe maar zeker ook als mens. Het is een intense maar attractieve kennismaking met het bedrijfsleven; ook je (management)vaardigheden worden tot in de puntjes aangescherpt.

— Arman Abrar, alumnus

Mijn jaar op AMS ervaar ik als enorm verrijkend, verbredend en verdiepend. Het was het leukste jaar van mijn leven (tot nu toe) en ik zou het ongetwijfeld onmiddellijk opnieuw doen! Ik heb er de leukste mensen leren kennen en werd ‘gechallenged’ op verschillende vlakken. Door de theoretische en de praktische aanpak/opbouw van de lessen leerde ik reflecteren over de geziene topics, zowel alleen als in groep.

— Annelies Boons, alumna

Alumnivereniging

Na je studie is het nog niet afgelopen. Als alumnus blijf je nog je hele leven genieten van de warme omgeving van Antwerp Management School. Van contact houden met je medestudenten tot up-to-date blijven met de trends in het managementlandschap en nieuwe contacten leggen, onze alumnivereniging organiseert tal van evenementen om je kennis aan te scherpen en je professionele netwerk te verbreden tot ver na je diploma. Vanaf jij je inschrijft voor een masterprogramma ben je voor eens en voor altijd deel van de AMS-familie

#AMSpeople

Check out how our current students are experiencing AMS right now!

Waar werken onze alumni

Weber Logo 700x288 copy
University of Antwerp copy
Unizo logo png transparent copy
Telenet logo copy
Uniqlo logo vector copy
Solvus logo jpeg
Salesforce logo
Michael page logo copy
MIVB STIB Logo svg copy
Kpmg logo copy
Loreal logo copy
Jacobs Douwe Egberts svg copy
DEME groot logo rgb
Hallmark cards 2 copy
Coca cola european partners logo
Colruyt Group logo svg copy
Carrefour logo svg copy
Cartamundi logo jpeg
Bpost logo copy
Bnp paribas fortis copy
Bossdata copy
Atlas Copco Logo svg copy
Baloise Insurance 300dpi jpeg
Aldi app logo Aldi 3840x2880 copy
1200px Decathlon Logo copy
Accenture logo 1 1 copy

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Julie Hillewaert WEB

Een vraag over dit programma?

Function Program advisor full-time master's programs
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?