Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management
Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management/waarom
Waarom

Management

Ben je op zoek naar een aanvullend diploma dat je meer inzicht geeft in hoe bedrijven werken? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de Master in Management. Veel bedrijven zijn immers op zoek naar jonge, beloftevolle professionals die naast een basisdiploma ook over de nodige managementkennis en -vaardigheden beschikken.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar
Prijs
€18.500

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar
Prijs
€18.500

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management
Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management/waarom
Waarom

Waarom

1. Praktijkgerichte managementopleiding & consulting vaardigheden

Deze zeer praktijkgerichte managementopleiding vormt studenten tot jonge professionals die oplossingsgericht handelen en denken binnen de context van concrete bedrijfsproblemen.

Tijdens het consulting skills bootcamp leren we je concrete vaardigheden aan die je kan gebruiken in de competitieve zakenwereld. Of het nu je ambitie is of consultant te worden of niet, consulting vaardigheden, gaande van probleemoplossend denken tot oplossingen structureren, en beïnvloeden, zijn een absolute meerwaarde in elke functie in management die je later zal uitoefenen.

Tijdens het in-company project werk je aan een real-life business case, dé manier om je pas verworven kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk.

2. Focus op de toekomst

In het post-covid-tijdperk zijn organisaties meer zich er meer en meer bewust van geraakt dat we nu definitief het digitale tijdperk ingaan. Slimme en veerkrachtige supply chains zijn cruciaal voor internationaal bedrijven. Strategieën worden steeds digitaler, vaak gebaseerd op data. Artificiële intelligentie is geen sciencefiction meer. Van HR tot supply chain: alle departementen in een organisatie krijgen te maken met de problemen en opportuniteiten die gepaard gaan met digitalisering.

Dit programma is geen programma in digitale transformatie, maar het wil jou als toekomstige manager bewust maken en voorbereiden op de uitdagingen van digitalisering. Het is een master in management voor de toekomstige generatie.

3. Rankings & accreditaties

Als bewijs voor haar permanente aandacht voor de kwaliteit van de opleidingen heeft Antwerp Management School de AACSB- en NVAO- accreditatie ontvangen en is de school opgenomen in de Financial Times Rankings. Ons EMBA programma bekleedt een toppositie in deze ranking: N° 45 wereldwijd. De FT Rankings plaatst onze full-time masterprogramma's wereldwijd in de Top 20 worldwide for international careers. Onze masters halen ook hoge rankings in Eduniversal Rankings en QS World University Rankings (in Top 10 Best Value for Money).

Onze Master in Management heeft een topranking:

Eduniversal Master Ranking 2022

N°10 in General Management, West Europa, N° 2 in België.

4. Lanceer je carrière

Gedurende jouw jaar bij AMS worden verschillende activiteiten georganiseerd die je kunnen inspireren en helpen om een beslissing te nemen voor je toekomstige carrière: sollicitatieworkshops, jobbeurzen, netwerkevents, case evenings. Je wordt voorbereid op sollicitatiegesprekken en assessments.

Individuele en peer coaching zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je talenten, interesses en behoeftes en dat je die kan aftoetsen met jobs en carrièremogelijkheden. Na het volgen van deze hooggewaardeerde master zijn jouw kansen op de arbeidsmarkt sterk vergroot.

Tijdens het programma zijn er verschillende bedrijfsbezoeken gepland.

Alumni van dit programma werken in verschillende sectoren, en bij zeer uiteenlopende internationale bedrijven zoals Argenta, Willemen Groep, Cartamundi, Unizo, Deloitte, Pfizer, AtlasCopco, Carrefour, KPMG, Deme, Pepsico, Solvus, Decathlon, Mercedes-Benz, JBC, KBC, Stad Antwerpen, Mars, KatoenNatie, Hilti, ...

Download hier het career report van deze master

5. Antwerpen, het hart van Europa


Antwerpen is wereldbekend voor de haven, diamantsector, mode, en nog veel meer. Antwerpen is een echte studentenstad, een bruisende creatieve stad, altijd open voor nieuwe ideeën.

Evapeeters

Een vraag over dit programma?

Function Business Lead Full-Time Masters
Meeting
Evapeeters
Sluiten

Een vraag over dit programma?