Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-maritime-transport-management
Maritime Transport Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-maritime-transport-management/getuigenissen
Getuigenissen

Maritime Transport Management

De snelgroeiende maritieme sector is van vitaal belang voor een vlotte doorstroming van goederen en vracht. Antwerpen is de perfecte plaats om Maritime Management te studeren als vitaal knooppunt in de maritieme industrie met de tweede grootste haven van Europa. Je wordt ondergedompeld in de praktijk van de industrie en verwerft de vaardigheden om een expert in maritiem transportmanagement te worden.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar
Prijs
€18.500

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Maritime and Air Transport Management

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar
Prijs
€18.500

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Maritime and Air Transport Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-maritime-transport-management
Maritime Transport Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-maritime-transport-management/getuigenissen
Getuigenissen

Getuigenissen

Voordat Ishan Wagaskar besloot om in Vlaanderen te komen studeren, werkte hij voor meer dan 10 jaar op een olietanker. Hij bezocht de haven van Antwerpen meermaals voor zijn werk en was meteen gefascineerd. Om zijn droom te vervullen besloot hij om de Master in Maritime Transport Management te gaan volgen, een samenwerkingsprogramma tussen AMS en de Universiteit van Antwerpen. Nu, na zijn studies, werkt hij als Estimator bij EDR Antwerp Shipyard.

In deze video vertelt hij zijn verhaal:

“Dit was een ongelofelijk educatieve en internationale ervaring. Zet je schrap voor een geweldige reis!”

— Elspeth Hannaford, Alumna Maritime Transport Management

"Waar kun je beter kennis opdoen van de maritieme industrie dan in Antwerpen! De MMATM-opleiding van C-MAT bereidt je voor op een maritieme carrière direct na je afstuderen. Je krijgt les van gerenommeerde professoren die nauwe banden hebben met de industrie. De cursus brengt theorie en praktijk perfect in balans door het organiseren van excursies, gastcolleges door C-level mensen van maritieme multinationals, en het oplossen van real-life business cases. Om je praktische kennis te vergroten, word je meegenomen op excursies naar de haven van Antwerpen-Brugge en de haven van Rotterdam, de twee grootste havens van Europa. Bij AMS maak je deel uit van een multinationaal team van maritieme enthousiastelingen, wat de ervaring nog zaliger maakt. Als je een studie maritiem management wilt combineren in een prachtige en bruisende stad, kijk dan niet verder dan de MMATM aan AMS!"

— Achille Sobry, Alumnus Maritime Transport Management

"Ik heb genoten van alle verhelderende gesprekken met marktleiders over transport supply chain, strategisch management en duurzaamheid. Afgestudeerden van deze master beschikken over een innovatieve, oplossingsgerichte geest en zijn klaar voor een ondernemende toekomst."

— Jacqueline Hong, Alumna Maritime Transport Management

"Dit programma bood een fantastische kans om de kloof tussen industrie en de academische wereld te overbruggen. Er zijn heel wat mogelijkheden tot interactie met stakeholders uit de sector en om de best practices en uitdagingen te leren kennen in een snel bewegende markt. Tegelijkertijd zie je hoe deze de economische basisprincipes volgen of ervan afwijken. Ik vond dat het curriculum snel mee evolueerde met de marktomstandigheden, terwijl het sterk verankerd is in theoretische principes en bijzonder de nadruk legt op technologie en innovatie. Er is goed nagedacht over de uitwerking van de modules, wat studenten de kans geeft te kiezen tussen toepassing in hun toekomstige werkomgeving of nog dieper te gaan als academisch onderzoeker en bij te dragen tot de wetenschap, wat ik persoonlijk een fijn en uniek kenmerk van dit programma vond. Het studentenleven is beperkt, gezien de hoeveelheid leerstof die in zo'n korte tijd moet worden verwerkt, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de fantastische vriendschappen die je sluit, de groepsactiviteiten en het behulpzame docentenkorps. In een notendop: dit is een geweldige leerervaring met veel fun, vooral als je denkt dat er niets nieuws te leren is of dat het academische leven niet voldoende uitdaging biedt."

— Lixon Samuel, Alumnus Maritime Transport Management

"Het C-MAT programma was een prachtige gelegenheid om te leren van ervaren professoren en om te interageren met de industrie. Het was een kans om meer te leren over twee boeiende industrieën vanuit een echt wereldperspectief. Ik heb mijn nieuwe kennis zelfs kunnen toepassen op mijn huidige baan. De stad Antwerpen was een geweldige plek om te studeren en te wonen en ik ben dankbaar voor de ervaring die ik heb opgedaan met het C-MAT programma. Ik zou het programma ten zeerste aanbevelen aan iedereen die uitkijkt naar een een uitdagende inspanning die de moeite waard is."

— Jody Kositsky, Alumna Maritime Transport Management

#AMSpeople

Ontdek hoe onze huidige studenten AMS momenteel ervaren!

Start de applicatieprocedure

As we only accept a limited number of students, we strongly encourage you to apply as soon as possible.

Evapeeters

Een vraag over dit programma?

Function Business Lead Full-Time Masters
Evapeeters
Sluiten

Een vraag over dit programma?