Icon info
EN
https://www.antwerpmanagementschool.be/en
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/program
Programs
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/program/strategisch-en-financieel-management-publieke-sector/getuigenissen
Getuigenissen

Getuigenissen

De beste publiciteit voor deze Masterclass komt van de mensen die al zijn afgestudeerd en nu volop voordeel halen uit hun nieuw vergaarde kennis in een boeiende carrière of een persoonlijke uitdaging.

Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.

De praktijk is cruciaal om deze opleiding te starten, want dan kan je het direct toepassen"

— Lore Baeyens

Ik koos voor AMS omdat ik vooral een opleiding zocht die ook op de praktijk gericht was."

— Nathalie Mortelmans

Tijdens twee boeiende jaren uit de eigen comfortzone gestapt en nieuwe kaders aangereikt gekregen die onderbouwd zijn vanuit wetenschappelijk onderzoek. Dat alles gecombineerd met leerrijke ervaringsuitwisselingen met collega’s uit hetzelfde werkveld. Heerlijk!”

— Dries Janssens, Directeur Duaal Leren en Ondernemerschapstrajecten, SYNTRA

Door de opleiding Master in Publiek Management te volgen is mijn blik op de publieke sector heel erg verruimd. Als directeur in het basisonderwijs heb ik heel veel opgestoken over financieel management, recht en strategisch management. Verder is het contact met de medestudenten zeer verrijkend om kritisch naar de eigen organisatie te kijken!

— Wim Van Nieuwenhuize, Directeur KBO Levensblij

Het aantal vakdomeinen en kapstokken die men aanreikt, is heel breed. De evaluaties zijn allemaal grondige uitwerkingen van de wetenschappelijke inzichten in reële case-studies en toepassingen vanuit de werkvloer. Met het van buiten blokken van wat begrippen kom je er niet en juist daarom blijft er zoveel meer van hangen: je denkwijze als ambtenaar of manager verandert echt wel.

— Erwin Van San, Stafmedewerker productie Pidpa, voorzitter PuMa

De opleiding brengt een heel diverse, gemotiveerde groep mensen samen en geeft een goede mix aan theorie en praktijkcases en uitwisseling.

— Christof van Den Bergh, alumnus,Stafdirecteur centrale diensten bij FOD Sociale Zekerheid

De opleiding gaf me de kans om o.a. rond leiderschap te werken en hierover met professoren en medestudenten ervaringen uit te wisselen en ideeën af te toetsen. Verder heeft het me een aantal nieuwe kaders aangereikt die me helpen om complexe problemen als overheidsmanager te benaderen.

— Christof van Den Bergh, alumnus, Stafdirecteur centrale diensten bij FOD Sociale Zekerheid