Events banner
Topic van het event
Type van het event

januari 23, 2020

How to make the logistics sector less dependent on finding the required talents?

What should your company strategy be when appropriate supply chain workers are hard to find? How important are digitalization and automation in this debate?

januari 25, 2020

Info session EMBA

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wil je graag een verschil maken en duidelijke impact hebben op de business en de maatschappij?
Kom dan naar onze infosessie en maak kennis met ons parttime executive MBA programma.

februari 07, 2020

MRE Disruptive Sessions: Residential House Prices and the Economic Growth in Belgium

We nodigen je graag uit voor onze MRE Disruptive Sessions op de Antwerp Management School. Deze sessies worden georganiseerd op onze campus en staan open voor iedereen die zijn kennis over actuele vastgoedonderwerpen wil bijwerken. Elke sessie zal een ander relevant onderwerp behandelen en zal worden geleid door een inspirerende keynote.

februari 11, 2020

MRE Roadshow: Kortrijk

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma
(Master in het Real Estate Management) het verschil kan maken in de competitieve vastgoedwereld? Kom dan naar een van onze infosessies!

februari 12, 2020

Info session EMBA

februari 20, 2020

Sustainable Transformation: Putting Systems Thinking into Practice

Join us on this evening of celebration and reflection, two years after the inauguration of the AMS Chair in Sustainable Transformation.

maart 06, 2020

MRE Disruptive Sessions: Waarom ruimte, energie en mobiliteit problemen zullen blijven

maart 17, 2020

MRE Roadshow: Gent