Maak kennis met onze Executive MBA op de infosessies


Infosessies Executive MBA

De volgende infosessies vinden plaats op onderstaande data. Als deze data niet passen voor jou, contacteer ons dan voor een privéafspraak.

 

Maandag 18 juni, 2018 (18:00 – 19:30)
Locatie: Antwerp Management SchoolRegistreer


Woensdag 4 juli, 2018 (18:00 – 19:30)
Locatie: Antwerp Management SchoolRegistreer


Donderdag 5 juli, 2018 (18:00 – 19:30)
Locatie: EY DiegemRegistreer

 

 

Er zijn verschillende routes die je kan nemen om te ontdekken of de Executive MBA de juiste is voor jou en voor je carrière. Er is geen standaard manier om feiten en indrukken te krijgen voor het maken van deze keuze, maar een van de meest effectieve manieren is het bijwonen van een infosessie.

Tijdens de infosessie krijg je een presentatie over de vorm en de invulling van onze Executive MBA, alsook een vergelijking van zijn kenmerken met andere Executive MBA-programma’s die in deze regio beschikbaar zijn. Je krijgt de kans om vragen te stellen over het programma en over de profielen waarnaar we op zoek zijn. Ontdek of het programma geschikt is voor jou en of jouw profiel geschikt is voor ons (wat niet bij iedereen zo is). Je krijgt ook inzicht in de overwegingen van andere mensen om een Executive MBA te volgen op dit moment in hun carrière. Dit kan voor jou een spiegel zijn.

Deelnemen is gratis en je bent niet verplicht om na het evenement het programma te volgen. Informele feedback is altijd welkom, zodat we onze communicatie steeds beter kunnen afstemmen op het meest geschikte doelpubliek.

Locaties infosessies

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
2000 Antwerpen

BNP Paribas Fortis – Brussel Noord
Ground Floor van het BOREAL gebouwbuilding
Rue du Progres 55,1210 Brussel
(net naast het station van Brussel Noord)

EY Diegem
De Kleetlaan 2
1831 Machelen

BDO Brussel
Blue Tower
Avenue Louise 326/30
1050 Brussel

Infosessies worden ongeveer om de twee weken op verschillende locaties georganiseerd in Antwerpen, Brussel, Diegem en elders. In Antwerpen vinden ze plaats op de campus van AMS en op de andere locaties zal dit in panden zijn van enkele van de meest progressieve werkgevers van het land.

BDO, BNPParibasFortis, EY, …

Deze bedrijven steunen ons programma en helpen jou om het informatievergaringsproces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De informele ontmoetingen worden tijdens deze sessies begeleid door een drankje. Vooraf inschrijven is essentieel om makkelijk toegang te krijgen tot de locaties waar de sessies plaatsvinden.

Tijdens de presentatie adviseren we je omtrent het best structureren van de informatie, het vergelijken van de programma’s en natuurlijk hoe onze aanmeldingsprocedure verloopt.