Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Students Executive Master MBA (deeltijd / part-time) belgium
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba/waarom-ams
Waarom de EMBA bij AMS?

Executive MBA - Waarom de EMBA bij AMS?

Download brochure

Waarom de EMBA bij AMS?

De Executive MBA van Antwerp Management School is meer dan de zoveelste masteropleiding. Onze EMBA staat voor academische kennis maar ook de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, voor een ruime internationale ervaring en betere carrièrekansen, voor wereldwijde vriendschappen en persoonlijke aandacht. Deze EMBA zal van jou een heel compleet persoon maken, iemand die de uitdagingen van deze tijd aankan en niet bang is om nieuwe kansen te grijpen. Bekijk de video of lees hieronder verder om te weten te komen waarom het een goede keuze zou zijn om een EMBA te volgen.

1. Hoge rangschikking in FT en accreditaties

  • The Financial Times Rankings – flexibel, dynamisch, ondernemend

Met een stijging van 30 plaatsen in de FT-ranking in de afgelopen 3 jaar (van positie #85 naar #55), heeft Antwerp Management School haar toekomstperspectief getoond.

  • Internationale erkenning door de belangrijkste accreditatie instellingen

2. Een sterk onderbouwd programma

De uitgebalanceerde combinatie van academische kennis, persoonlijke ontwikkeling, internationale ervaring, carrièrekansen en levenslange vriendschappen maakt ons programma tot een levensveranderende ervaring.

Wat zijn de sterke punten van ons programma?

  • Een internationale opleiding als geen ander in de markt. Ons niveau van internationalisering in het ontwerp en de levering van de Executive MBA overtreft ver wat beschikbaar is in elk ander vergelijkbaar gerangschikt EMBA-programma.
  • Een uniek Personal Development Program: de baanbrekende technologie van het NeuroTrainingLab geeft ons gegevens om een ​​persoonlijk ontwikkelingsreis te starten waarin onze professionele coaches je in verschillende intensieve sessies begeleiden om een ​​zelfverzekerde manager te worden met een open geest en een hoog niveau van zelfbewustzijn.
  • Onze kleine klassen zorgen voor intensief netwerken en het opbouwen van levenslange vriendschappen, terwijl de combinatie van 3 internationale groepen van verschillende locaties je een echte onderdompeling in een internationale omgeving geeft.
  • Ons Positive Impact Project, ontworpen door Wayne Visser, een van 's werelds opinieleiders op het gebied van duurzame transformatie, geeft je een uniek perspectief op hoe duurzame transformatie je zal helpen om jouw zakelijke vaardigheden veerkrachtig te maken voor de toekomst.
  • Het enterpreneurial & innovation project, ontworpen om innovatie te bevorderen en nieuwe vaardigheden die in de klas zijn ontwikkeld in de praktijk te brengen.

3. Sterke partners - gedeelde waarden & mindset

De nauwe partnerschappen met goed gekozen instellingen zoals IBS (al meer dan 20 jaar partner in Rusland) en ESSCA School of Management (een van de meest bekende en erkende business schools in Frankrijk) maken het programma tot een referentie op de internationale markt.

We hebben ervoor gekozen om samen te werken, omdat we dezelfde waarden en mentaliteit delen. We beweren niet alles te weten, maar we cultiveren een cultuur met een open geest binnen onze programma's, waardoor studenten de tools krijgen om de wereld te begrijpen. Werken met docenten van over de hele wereld, het delen van kennis en inzichten, en het creëren van een diverse groep deelnemers met verschillende perspectieven - die allemaal dienen om hun leerervaring te verrijken.

Wij geloven in een hoger doel voor executive education; die van het creëren van een positieve impact op de samenleving (weerspiegeld door onze nieuwe ranglijst van het World Economic Forum in Davos, in januari 2020).

IBS Moskou

Sinds de oprichting is het Institute of Business Studies (IBS-Moskou) binnen RANEPA een leider op de Russische markt voor bedrijfseducatie. IBS-Moscow is een collegiale business school die actief is op het terrein van RANEPA in Moskou. IBS-Moscow werd opgericht in 1988 binnen de Moscow State University of International Relations, nationaal bekend om zijn sterke internationale expertise. In 1994 stapte IBS-Moskou over naar RANEPA en werd het de homogene structurele eenheid.

Een combinatie van de internationale expertise van de Moscow State University of International Relations en de rijke ervaring van RANEPA in het voorbereiden van bekwame managers en leidinggevenden heeft bijgedragen aan de brede erkenning van IBS-Moskou in Rusland en GOS-landen. Als collegiale business school en de structurele eenheid van RANEPA heeft IBS toegang tot de menselijke en materiële middelen die nodig zijn om de hoge kwaliteit van onze leerprogramma's te waarborgen.

IBS-Moskou heeft educatieve diensten verleend aan in totaal meer dan 35.000 studenten en managers uit Rusland en GOS-landen. Bijna 8.000 van onze afgestudeerden zijn actief lid van de IBS-Moscow Alumni Association.

IBS Mission Statement

IBS-Moskou leidt en vormt de nieuwe generatie van de sociaal verantwoordelijke, ondernemende en management elite van Rusland, en bevordert de Russische bedrijfseducatie.

ESSCA School of Management

ESSCA, opgericht in 1909 in Angers, in de Loire-vallei in het westen van Frankrijk, is een van de beste Franse managementscholen. Met verschillende campussen in Frankrijk en in het buitenland, biedt ESSCA een scala aan bachelor- en masteropleidingen aan Franse en internationale studenten.

ESCCA Mission Statement
ESSCA School of Management creëert kennis en ontwikkelt verantwoordelijke managers en ondernemers, rekening houdend met de menselijke, ethische en economische dimensies van organisaties in een multiculturele omgeving die wordt aangedreven door technologie en sociale innovaties.

ESSCA campus Parijs

De campus in Parijs ligt in een belangrijk economisch centrum ten westen van Parijs, aan de oevers van de de Seine. Dit business district biedt werk aan 100.000 mensen en huisvest veel hoofdkantoren. De campus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro, bus en tram) waardoor het centrum van Parijs en de rest van de omgeving gemakkelijker te bereiken is.

Stel je kandidaat
Boogkeers
Jeroen martens program director Executive MBA

Een vraag over dit programma?

Jeroen Martens

Tel: +32 485 59 24 68

Close

Een vraag over dit programma?