Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba/kosten-en-financiering
Kosten en financiering

Executive MBA

Heb jij een brandende ambitie om te groeien en om toegevoegde waarde te leveren? Ben je op zoek naar een carrière met impact al dan niet in een internationale omgeving ? Wellicht ben je dan op zoek naar een flexibele maar kwaliteitsvolle opleiding waarmee je leiderschapskwaliteiten aanscherpt. Ontdek de AMS Executive MBA (EMBA).

Taal

Engels

Eerste startdatum

25.10.2023

Duur

1.5 jaar
Prijs
€49.350

Locatie

Antwerpen, België

Taal

Engels

Eerste startdatum

25.10.2023

Duur

1.5 jaar
Prijs
€49.350

Locatie

Antwerpen, België
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba/kosten-en-financiering
Kosten en financiering

Kosten en financiering

Een EMBA is een investering in een degelijke toekomst. Investeren in de Executive MBA aan Antwerp Management School kan één van de meest doorslaggevende beslissingen van je leven zijn. Omdat we weten dat deze beslissing een grote impact kan hebben, bieden we een betalingsplan en verschillende kortingsopties om te helpen bij de financiering.

Inschrijvingsgeld

Inschrijvingsgeld 2023-2025

→ inschrijvingsprijs € 49.350.

→ Incl. alle materialen en boeken

→ Incl. alle woon- en hotelkosten en de meeste maaltijden tijdens het reizen

→ Excl. kosten van vluchten en individuele visumkosten

Optioneel all-in inschrijvingsgeld

In sommige situaties kunnen deelnemers de voorkeur geven aan all-inclusive tarieven (inclusief vluchtkosten). Dit kan worden geregeld; vraag voor details.

Betaalplan

→ Het inschrijvingsgeld dient als volgt betaald te worden: 50% voor aanvang van de opleiding en 50% in april van het 2e kalenderjaar.

Op verzoek bieden wij individuele betalingsplannen aan.

Mogelijke kortingen

  • Kandidaten uit de publieke en non-profitsector kunnen een korting van 10% krijgen

Beurzen:

  • KMO-voorwaarden: U kan 20% -30% subsidie krijgen van de ‘KMO portefeuille’ van de Vlaamse Overheid.
  • Nederlanders profiteren van een belastingvermindering ter hoogte van de werkelijke kosten van het programma.
  • Inwoners van Duitsland kunnen een studiebeurs aanvragen bij Deutsche Bildung.
  • Via Atlas, het Vlaams adviescentrum voor diversiteit en integratie, biedt AMS een beurs aan voor anderstalige nieuwkomers. Klik hier voor meer info.

Als je tot een van deze categorieën behoort, neem dan contact op met de programmadirecteur.

De business case verkopen aan je werkgever

Steun krijgen van je werkgever is niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Zodra je begonnen bent met je inschrijvingsprocedure, helpen we je graag met het schrijven van een business case die precies bij jouw situatie past.

De beste manier om je werkgever te overtuigen, is het linken van je bedrijfscontext en -behoeften aan de voordelen van het programma. Dit zijn 3 voorbeelden van mensen die erin geslaagd zijn.

  1. Projectvoorbeeld: Een manager staat op het punt een belangrijk project te beginnen. Hij is ervan overtuigd dat, als hij van dit project zijn Master Consulting project maakt, het bedrijf hier voordeel uit haalt en geen externe consultants moeten worden aangetrokken, wat geld bespaart. Het is ook een uitstekende manier om kennis en inzichten vergaard in het EMBA-programma te injecteren in het bedrijf. – De werkgever stemde toe en het project was een groot succes.
  2. Leiderschapsvoorbeeld: Een functioneel leidinggevende krijgt een bredere rol. Er duiken heel wat uitdagingen op die het succes van die transitie bedreigen. In het slechtste geval kan dit leiden tot het mislukken in de nieuwe rol, in het beste geval vertraagt het de business. Het Personal Development Program reikt de specifieke leidersinstrumenten aan om uit te blinken in dit transitieproces en in de nieuwe rol, terwijl de core modules de bedrijfskennis leveren om strategisch boven het functionele domein uit te groeien. – De werkgever stemde toe en de werknemer blonk uit in zijn nieuwe rol.
  3. Een lokale leider wordt klaargestoomd om een internationale rol te vervullen. Veel internationale bedrijven eisen aantoonbare kennis van internationaal zakendoen van hun lokale afdelingsleiders. Antwerp Management School is leider in internationale business en vormt lokale leiders tot global citizens. – De werkgever stemde toe en de werknemer is nu een succesvolle internationale leider.

Voor alle sponsors

In veel bedrijven is de Executive MBA aan Antwerp Management School een standaard onderdeel van hun carrièreplanning. We bespreken graag met jou hoe je het beste rendement haalt uit je investering. Neem zeker contact met ons op als je van plan bent je werknemers naar een EMBA-programma te sturen.

Start de applicatieprocedure

As we only accept a limited number of students, we strongly encourage you to apply as soon as possible.

Veronique Dewilde WEB

Een vraag over dit programma?

Function Program Director Executive MBA
Meeting
Veronique Dewilde WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?