Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba/kosten-en-financiering
Kosten en financiering

Executive MBA

Heb jij een brandende ambitie om te groeien en om toegevoegde waarde te leveren? Ben je op zoek naar een carrière met impact al dan niet in een internationale omgeving ? Wellicht ben je dan op zoek naar een flexibele maar kwaliteitsvolle opleiding waarmee je leiderschapskwaliteiten aanscherpt. Ontdek de AMS Executive MBA (EMBA).

Taal

Engels

Eerste startdatum

23.10.2024

Duur

1.5 jaar
Prijs
€47.150

Locatie

Antwerpen, België

Taal

Engels

Eerste startdatum

23.10.2024

Duur

1.5 jaar
Prijs
€47.150

Locatie

Antwerpen, België
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba/kosten-en-financiering
Kosten en financiering

Kosten en financiering

Inschrijvingsgeld

Inschrijvingsgeld 2024 - 2026

'early bird' inschrijvingsprijs: € 47.150 voor registraties die voor 31 mei 2024 afgerond zijn. Vanaf 1 juni 2024 bedraagt de inschrijvingsprijs € 49.350

Dit omvat:

→ Alle lesmaterialen en boeken

→ Lunches op campus tijdens de lessen

→ Accommodatie tijdens openingsseminarie

→ Programmagerelateerde kosten van internationale seminaries

Waar moet je nog extra mee rekening houden, is dus niet inbegrepen:

→ Vluchten en vervoerskosten

→ Accommodatie tijdens internationale seminaries

→ Uitgaven voor visum

Optioneel inschrijvingsgeld inclusief accommodatie

Deelnemers hebben de mogelijkheid voor een 'early-bird' pakket inschrijvingsprijs van € 50.750 waarbij hotelkosten tijdens internationale seminaries zijn inbegrepen, vluchten zijn niet inbegrepen. Deze prijs geldt voor registraties die voor 31 mei 2024 afgerond zijn. Vanaf 1 juni bedraagt deze inschrijvingsprijs € 52.950.

Betaalplan

→ Het inschrijvingsgeld dient als volgt betaald te worden: 50% voor aanvang van de opleiding en 50% in april van het 2e kalenderjaar.

Op verzoek bieden wij individuele betalingsplannen aan.

Inschrijvingsgelden zijn vrijgesteld van BTW.

Mogelijke kortingen

Financiële tegemoetkomingen en beurzen:

 • KMO-voorwaarden: U kan 20% -30% subsidie krijgen van de ‘KMO portefeuille’ van de Vlaamse Overheid.
 • Inwoners van Duitsland kunnen een studiebeurs aanvragen bij Deutsche Bildung.
 • Kandidaten van Belgische publieke of social-profitorganisaties komen in aanmerking voor een korting op de inschrijvingsprijs
 • Beurzen
  De missie van Antwerp Management School is "Opening minds to impact the world". In lijn met dit engagement bieden we verschillende studiebeurzen aan die de drie basispijlers van ons Executive MBA-programma weerspiegelen: Zelfbewustzijn, Internationaal Perspectief en Maatschappelijk Bewustzijn. De beurzen gelden voor een deel van het inschrijvingsgeld en zijn bedoeld om EMBA-kandidaten te ondersteunen. De criteria voor de beurs worden bepaald door de academische achtergrond, de professionele ervaring, de motivatie en de financiële behoeften van de kandidaat.
  Voor meer informatie over geschiktheid en voorwaarden kan je contact opnemen met veronique.dewilde@ams.ac.be.

Indien u hier meer info over wenst, kan u contact opnemen met de programmadirecteur.

De business case verkopen aan je werkgever

Steun krijgen van je werkgever is niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Zodra je begonnen bent met je inschrijvingsprocedure, helpen we je graag met het schrijven van een business case die precies bij jouw situatie past.

De beste manier om je werkgever te overtuigen, is het linken van je bedrijfscontext en -behoeften aan de voordelen van het programma. Dit zijn 3 voorbeelden van mensen die erin geslaagd zijn.

 1. Projectvoorbeeld: Een manager staat op het punt een belangrijk project te beginnen. Hij is ervan overtuigd dat, als hij van dit project zijn Master Consulting project maakt, het bedrijf hier voordeel uit haalt en geen externe consultants moeten worden aangetrokken, wat geld bespaart. Het is ook een uitstekende manier om kennis en inzichten vergaard in het EMBA-programma te injecteren in het bedrijf. – De werkgever stemde toe en het project was een groot succes.
 2. Leiderschapsvoorbeeld: Een functioneel leidinggevende krijgt een bredere rol. Er duiken heel wat uitdagingen op die het succes van die transitie bedreigen. In het slechtste geval kan dit leiden tot het mislukken in de nieuwe rol, in het beste geval vertraagt het de business. Het Personal Development Program reikt de specifieke leidersinstrumenten aan om uit te blinken in dit transitieproces en in de nieuwe rol, terwijl de core modules de bedrijfskennis leveren om strategisch boven het functionele domein uit te groeien. – De werkgever stemde toe en de werknemer blonk uit in zijn nieuwe rol.
 3. Een lokale leider wordt klaargestoomd om een internationale rol te vervullen. Veel internationale bedrijven eisen aantoonbare kennis van internationaal zakendoen van hun lokale afdelingsleiders. Antwerp Management School is leider in internationale business en vormt lokale leiders tot global citizens. – De werkgever stemde toe en de werknemer is nu een succesvolle internationale leider.

Voor alle sponsors

In veel bedrijven is de Executive MBA aan Antwerp Management School een standaard onderdeel van hun carrièreplanning. We bespreken graag met jou hoe je het beste rendement haalt uit je investering. Neem zeker contact met ons op als je van plan bent je werknemers naar een EMBA-programma te sturen.

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Veronique Dewilde WEB

Een vraag over dit programma?

Function Program Director Executive MBA
Veronique Dewilde WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?