Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/duurzame-strategie
Masterclass Duurzame Strategie

Masterclass Duurzame Strategie

Deze masterclass helpt je om binnen je organisatie een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en uit te rollen. Je leert hoe je systeemdenken kan toepassen op globale disrupties en doorbraken, je verkent de dynamiek van stakeholdermanagement, je oefent jezelf in het afbakenen van ‘zinvolle’ doelen en KPI’s voor je duurzaamheidsstrategie, en je krijgt inzicht in verandermanagement en veerkracht.

Taal

Engels

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€1.750

Locatie

Online

Taal

Engels

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€1.750

Locatie

Online
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/duurzame-strategie
Masterclass Duurzame Strategie

4

online sessies

Deze masterclass Duurzame Strategie bestaat uit vier online sessies van een halve dag

Kwaliteit

in duurzame transformatie

Je kan rekenen op een team van professoren die echte pioneers zijn in duurzame transformatie en innovatie, en al jarenlange ervaring hebben. Onderzoek en heel praktische toepassingen gaan hand in hand

Module

Mastering Sustainable Transformation

Deze opleiding maakt deel uit van 'Mastering Sustainable Transformation': vijf unieke modules waarin we telkens een specifiek duurzaamheidsthema behandelen.


Ontwikkel een effectieve duurzaamheidsstrategie

Veel organisaties ondernemen vandaag al actie rond duurzaamheid. Helaas is dit engagement te beperkt en gaat het te traag. Willen we de globale maatschappelijke en milieu-uitdagingen op een goede manier aanpakken, dan moeten we voorbij duurzaamheidsmanagement durven gaan, richting duurzame transformatie. Deze masterclass helpt je om binnen je organisatie een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en uit te rollen. Je leert hoe je systeemdenken kan toepassen op globale disrupties en doorbraken, je verkent de dynamiek van stakeholdermanagement, je oefent jezelf in het afbakenen van ‘zinvolle’ doelen en KPI’s voor je duurzaamheidsstrategie, en je krijgt inzicht in verandermanagement en veerkracht.

Download onze brochure
AMS Gebouw duurzaamheidsrapport 1 1

Waarom je voor AMS kiest

Deze opleiding (die deel uitmaakt van de masterclass 'Mastering Sustainable Transformation') is uniek dankzij de sterke link met onze leerstoel rond Duurzame Transformatie. Deze leerstoel ondersteunt het jarenlange engagement van AMS om toekomstige leiders voor te bereiden op globale uitdagingen en om een positieve kracht voor verandering te zijn voor bedrijven en organisaties.

Ontdek waarom
Wayne Visser presentation sustainability AMS

Meer informatie over het programma?

Deze opleiding bestaat uit vier online sessies van een halve dag: (1) Globale uitdagingen en systeemdenken, (2) Inspelen op verwachtingen van stakeholders, (3) Waarden, strategische doelen en impactmeting en (4) Verandermanagement en veerkracht.

Ontdek het programma
Jan Beyne AMS Antwerp Management School

Ontdek onze leerstoel in 'Duurzame Transformatie'

AMS engageert zich al decennialang om de leiders van de toekomst klaar te stomen zodat ze mondiale uitdagingen aankunnen en via business een positieve kracht voor verandering kunnen zijn. De Leerstoel Duurzame Transformatie ondersteunt dit engagement via onderzoek, cocreatie en ontwikkeling.

Lees meer
Wayne Visser speaker keynote AMS

Schrijf je in voor onze 'Sustainable Transformation' newsletter

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Sustainable Transformation? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en vink het juiste topic aan.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1

Start de registratieprocedure

Om de kwaliteit van deze masterclass te kunnen garanderen, laten wij slechts een beperkt aantal deelnemers toe. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Eline maes

Een vraag over dit programma?

Function Learning & Development Advisor
Meeting
Eline maes
Sluiten

Een vraag over dit programma?