Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner MPM beeld 1200x630 gespiegeld
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-master-publiek-management
Executive Master in Publiek Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-master-publiek-management/waarom
Waarom AMS?

Master in Publiek Management - Waarom AMS?

Download brochure

Waarom AMS?

1. Uniek programma

Dit programma is de enige Nederlandstalige master-na-master in publiek management in België voor professionals uit de publieke sector.

2. Aangepast aan jouw werksituatie

Deeltijdse formule, uurrooster en specifieke onderwijs- en evaluatievormen zijn afgestemd op professionals.

3. Expertise & praktijkgericht

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied met affiniteit voor publieke en social profit organisaties. Ze combineren academische expertise met uitgebreide praktijkkennis. Via cases en oefeningen leg je voortdurend de link met de praktijk. Je krijgt zo inzichten en tools die je kunnen helpen om de organisatie waarin je werkt te verbeteren.

Meer info over AMS

4. Kwaliteitsvol netwerk

Je maakt deel uit van een heterogeen netwerk van ervaren en hooggeschoolde professionals uit het publieke domein: dit zorgt voor een maximale kennis-en ervaringsuitwisseling.
Na afstuderen kun je je ook aansluiten bij PuMa, de alumnivereniging van al onze opleidingen in publiek management. PuMA wil inspireren tot een betere overheid - via lezingen, kritische reflecties en netwerken. PuMA organiseert per jaar 2 grote evenementen en daarnaast kleinere bijeenkomsten rond specifieke thema’s. Lees hier meer over het afgelopen congres Overheid of Overhead.

5. Masterproef: return on investment

De masterproef, het sluitstuk van de opleiding, is een absolute return on investment: Niet zelden wordt een organisatievraagstuk uitgewerkt dat in andere gevallen bij een consultant zou worden neergelegd. Vaak is de masterproef ook de aanzet voor verdere professionele projecten, studies, publicaties of aanbevelingen. Lees hier meer over de masterproeven van 2019.

6. Uniek skill lab leiderschap

Waar komt je leiderschap vandaan, waar sta je en hoe wil je ermee verder? Aan de hand van actuele wetenschappelijke inzichten en zelfreflectie schrijf je je eigen leiderschapsverhaal.

Boogkeers
Inge salden

Een vraag over dit programma?

Inge Salden

Tel: +32 3 265 46 31

Close

Een vraag over dit programma?