Icon info
NL
Header img 4
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/over
Over AMS

Over AMS

Welkom bij Antwerp Management School!

In jouw zoektocht naar gezonde groei en duurzaamheid wil je als individuele professional, business team, bedrijf of organisatie waarde creëren. Antwerp Management School wil jou daarbij helpen als een dynamische, innovatieve en klantvriendelijke organisatie, aangedreven door een begeesterd team. Onze faculty en medewerkers stellen alles in het werk om jou een inspirerende leerervaring te bieden door state-of-the-art kennis en praktische inzichten te delen die er echt toe doen.

Wij kijken verder dan de overdracht van puur technische kennis. Zoals expliciet gesteld in onze missie willen we ook jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Onze aanpak is rechttoe rechtaan: hoe beter jij je voelt als persoon, hoe meer vertrouwen je hebt om moeilijke bedrijfssituaties aan te pakken. Hoe accurater jouw zelfbeeld, hoe beter je kunt samenwerken met andere mensen en hoe bekwamer je kunt leiden op een verantwoorde manier die respect afdwingt.

Onze slagzin omvat waar we voor staan: ‘Opening minds to impact the world’.

We nodigen je van harte uit te kiezen voor Antwerp Management School als jouw partner in levenslang leren.

Waarom Antwerp Management School

Al bijna zestig jaar geeft Antwerp Management School met kwalitatief hoogstaande managementopleidingen en research een krachtige impuls aan economische en sociaal-maatschappelijke activiteiten in België en ver daarbuiten. Als bewijs voor haar permanente aandacht voor de kwaliteit van de opleiding en heeft AMS de AACSB- en NVAO- accreditatie ontvangen en is de school opgenomen in de Financial Times Rankings. Ook houdt de school rekening met de principes voor maatschappelijk verantwoord managementonderwijs zoals voorgesteld door PRME.

Missie & Visie

Antwerp Management School is een autonome toekomstgerichte managementschool, die haar klanten helpt in duurzame waardecreatie, door het ontwikkelen van talent om ‘Global Citizen’ te worden, zich meester te maken van de kunst om beslissingen te nemen en mensen te leiden. Om deze missie waar te maken levert Antwerp Management School haar klanten “state-of-the-art” managementkennis, verankerd in een zakelijke en organisatorische context. Dit is de fundamentele basis waarin drie pijlers centraal staan die volgens ons nodig zijn om ‘Global Citizen’ te kunnen worden:

1. Self-Awareness

dat leidt tot samenwerking met anderen

2. Global Perspective

dat leidt tot vindingrijkheid om gepaste oplossingen te zoeken voor problemen en vraagstukken

3. Societal Consciousness

dat leidt tot duurzaamheid in essentiële economische processen, een fundamentele waarde voor het bedrijfsleven

Organisatie

Partnerships

Antwerp Management School gaat volwaardige partnerships aan met bedrijven en organisaties die streven naar excellence in hun werkdomein. Samen met hen gaan we op zoek naar synergie. De partners leveren een actieve bijdrage en plukken er ook de vruchten van. We delen daarbij het streven naar duurzame waardecreatie door een netwerk te creëren waarbinnen innovatief, grensverleggend denken kan plaatsvinden.

Meer info

Pers & Nieuws

Lees onze pers- en nieuwsberichten en kom meer te weten over het reilen en zeilen op Antwerp Management School. Ontdek onze perskit waarin je de officiële logo’s en andere publicatiematerialen vindt. Aarzel ook niet om de verschillende persverantwoordelijken te contacteren. Via deze pagina vind je alles met betrekking tot de officiële communicatie van Antwerp Management School.

Meer info

Werken bij AMS

Antwerp Management School bouwt uiterst bewust aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om leiderschapstalent te ontwikkelen. We zijn regelmatig op zoek naar talent om ons hierin te versterken. Wil je meebouwen aan onze waarden? Houd de website in de gaten. Vacatures worden hier gepubliceerd.

Een open sollicitatie doe je door je CV + Motivatiebrief te sturen via deze link.

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.