Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Executive emba
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba-moscow
Executive MBA Moscow
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba-moscow/overzicht
Overzicht

Executive MBA Moscow - Overzicht

Overzicht

De economie in Centraal- en Oost-Europa is drastisch geëvolueerd in de afgelopen jaren. De eerdere staatsgecontroleerde industrieën hebben plaatsgemaakt voor moderne, hi-tech, geavanceerde bedrijven doorheen de regio. In sommige gevallen heeft de technologische vooruitgang de capaciteiten van ondersteuningssystemen overtroffen om de nodige infrastructuur te voorzien die deze bedrijven toelaat hun potentieel te bereiken. De Antwerp Management School EMBA, met de steun van IBS in Moskou, richt zich erop succesvolle managers te ontwikkelen.


De Antwerp Management School EMBA in Moskou is een spiegelbeeld van de EMBA in Antwerpen. Het is ontwikkeld om ervaren en globaal georiënteerde managers te steunen om succesvol te zijn in een internationale context, binnen de regionale omgeving. De meeste deelnemers beginnen het programma met een relatief diep maar nauw ervaringsveld (ingenieurswezen, recht, economie, financiën, …). Gedurende het programma bestuderen ze een reeks managementdisciplines om hen in staat te stellen om succesvol posities in algemeen management of chief executive posities in internationaal gerichte bedrijven in te nemen.

Leerdoelen

Na het volgen van deze opleiding:

  • zal je jouw analytisch en kritisch denken verrijkt hebben en jouw beslissingsvorming verbeterd hebben;
  • zal je een grondig begrip hebben van alle functionele gebieden van globale business;
  • zal je een degelijk inzicht hebben over hoe organisaties waarde creëren voor hun klanten;
  • kan je extra waarde toevoegen aan jouw huidige positie wanneer je best practices en frameworks toevoegt aan je dagelijks werk;
  • zal je in staat zijn een zakelijke reflectie en holistische benadering te maken;
  • zal je interne consultancy skills ontwikkeld hebben en capaciteiten als change-agent.

Diploma

Succesvolle afronding van de programmavereisten resulteert voor deelnemers in een masterdiploma Antwerp Management School EMBA. Dit is een officieel Belgisch masterdiploma. Deelnemers krijgen ook een certificaat overhandigd van IBS ter bevestiging van deelname aan het programma.

Deelnemers

Dit programma is ontwikkeld voor ambitieuze professionelen met een hoge opleiding en een sterk verlangen om vooruit te komen in hun carrière, in een internationale context. Zij komen uit een breed scala aan industrieën en functies; en afkomstig uit allerlei managementniveaus en specialistische rollen. Deelnemers willen graag ontdekken en ervaringen delen met gelijkgestemden, zodat er veel groeimogelijkheden ontstaan.

Uitstappen en reizen

Deelnemers ontwikkelen hun globale perspectief en bouwen een internationaal netwerk uit door samen te werken met EMBA-studenten van de verschillende gastinstellingen tijdens 3 internationale verblijven van een week in:

  • Sun-Yat-Sen Universiteit in Guangzhou, China
  • MIT in Boston, U.S.A.
  • AMS in Antwerpen, België
  • Tijdens deze studiereizen worden lokale uitdagingen onderzocht vanuit een economisch-, geopolitiek-, cultureel- en milieuoogpunt. Deze uitstappen bestaan uit lezingen, bedrijfsbezoeken en debatten met zowel bedrijfsleiders als lokale experts. Dit helpt deelnemers om verschillende internationale bedrijfssituaties en –trends te begrijpen en tegelijkertijd nieuwe interculturele competenties aan te leren en te onderzoeken door te werken in cultureel diverse teams en organisaties.
Boogkeers
Jeroen martens program director Executive MBA

Een vraag over dit programma?

Jeroen Martens

Tel: +32 485 59 24 68

Close

Een vraag over dit programma?