Executive Master in IT Governance & Assurance

DOWNLOAD DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 47 68

€ 21.000 (vrij van BTW)

Startdatum 27 september 2018
Einddatum 30 juni 2020

2 jaar, halftijds
Klassikale sessies van telkens 1,5 dagen vinden om de drie weken plaats: 12 x per academiejaar, niet tijdens reguliere schoolvakanties.

• donderdagen (14.00 tot 22.00 u)
  • vrijdagen (09.00 tot 17.00 u)
Registratie Open

Inclusief: documentatie, boeken, catering en residentieel openingsseminarie.

Financiële voordelen
  • Early Bird tarief: als je applicatie én inschrijvingsprocedure afgerond zijn vóór middernacht 31 mei 2018, krijg je een Early Bird korting van €3.000.
  • KMO portefeuille: Vlaamse KMO’s genieten 30 tot 40 % subsidies van de Vlaamse Overheid.
  • Er is een gelijkaardige subsidie beschikbaar voor KMO’s gevestigd in Brussel.
  • Publieke en social profit sector: deelnemers uit publieke en social profit organisaties genieten aangepaste voorwaarden. Neem hiervoor contact op met de Program Director.
  • Nederlandse inwoners genieten een belastingsvermindering op basis van de werkelijke studiekost.
  • Duitse inwoners kunnen een aanvraag indien voor beurzen via Deutsche Bildung

• Antwerp Management School
    Boogkeers 5
    2000 Antwerpen
    België
  • Maastricht University SBE
    Tongersestraat 53
    NL-6211 LM Maastricht

Toelating

Voorwaarden

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een universitair masterdiploma (of gelijkwaardig door voldoende werkervaring) en minstens drie jaar werkervaring hebben. Kandidaten met een bachelor diploma en relevante ervaring worden verzocht contact op te nemen met de Program Director.

Applicatie
  • Stap 1: Maak een profiel aan en vul, vrijblijvend, het online applicatieformulier in. Voeg de opgevraagde documenten toe.
  • Stap 2: We sturen een link naar de SHL online assessment. Daar dien je 2 testen te vervolledigen, een verbale en een numerieke test, zodat wij je taal en analytische vaardigheden kunnen evalueren.
  • Stap 3: We plannen een persoonlijk intakegesprek op onze campus of over Skype in.
    Tijdens dit gesprek peilen we naar jouw motivatie om de opleiding te volgen, je ervaring, of het programma voldoet aan jouw verwachtingen en of je als kandidaat past binnen de doelgroep.
  • Stap 4: Als je kandidatuur wordt goedgekeurd, ontvang je een link om finaal in te schrijven.

Stappen 1 tot 3 zijn gratis en zonder verplichtingen.

Deadline

Aangezien wij slechts een gelimiteerd aantal studenten toelaten, raden wij je aan zo snel mogelijk in te schrijven.

Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

Danny Lauwers, Director Customer Engagement

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.