Executive Master in IT Governance & Assurance

DOWNLOAD DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 47 68

€ 21.000 (vrij van BTW)

Startdatum 28 september 2017
Einddatum 30 juni 2019

2 jaar, halftijds
Klassikale sessies van telkens 1,5 dagen vinden om de drie weken plaats: 12 x per academiejaar, niet tijdens reguliere schoolvakanties.

• donderdagen (14.00 tot 22.00 u)
  • vrijdagen (09.00 tot 17.00 u)
Registratie Open

Inclusief: documentatie, boeken, catering en residentieel openingsseminarie.

Financiële voordelen
  • KMO portefeuille: Vlaamse KMO’s genieten 30 tot 40 % subsidies van de Vlaamse Overheid.
  • Er is een gelijkaardige subsidie beschikbaar voor KMO’s gevestigd in Brussel.
  • Publieke en social profit sector: deelnemers uit publieke en social profit organisaties genieten aangepaste voorwaarden. Neem hiervoor contact op met de programma manager.
  • Nederlandse inwoners genieten een belastingsvermindering op basis van de werkelijke studiekost.
  • Duitse inwoners kunnen een aanvraag indien voor beurzen via Deutsche Bildung.

• Antwerp Management School
    St-Jacobsmarkt 9-13
    2000 Antwerpen
    België
  • Maastricht University SBE
    Tongersestraat 53
    NL-6211 LM Maastricht

Toelating

Voorwaarden

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een universitair masterdiploma (of gelijkwaardig door voldoende werkervaring) en minstens drie jaar werkervaring hebben. Kandidaten met een bachelor diploma en relevante ervaring worden verzocht contact op te nemen met de programmamanager.

Applicatie
  • Stap 1: Start je kandidaatstelling (vrijblijvend) door het kandidaatstellingsformulier in te vullen.
  • Stap 2: Je ontvangt per mail de link naar het vervolg van je kandidaatstelling. Voeg de opgevraagde documenten toe.
  • Stap 3: Een online analytische test.
  • Stap 4: Een face-to-face intakegesprek op onze campus of over Skype.
    Tijdens dit gesprek peilen we naar jouw motivatie om de opleiding te volgen, je ervaring, of het programma voldoet aan jouw verwachtingen en of je als kandidaat past binnen de doelgroep.
  • Stap 5: Indien je kandidatuur is goedgekeurd, ontvang je een link tot inschrijven.

Deadline

Aangezien wij slechts een gelimiteerd aantal studenten toelaten, raden wij je aan zo snel mogelijk in te schrijven.

Danny Lauwers, Director Customer Engagement

Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.