Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/circulaire-business-model-innovatie
Circulaire Business Model Innovatie

Circulaire Business Model Innovatie

Duik in het innovatielandschap, jouw snelweg naar duurzame transformatie, met behulp van een systemisch perspectief. Zoom in op design thinking, duurzame business model innovatie en team dynamiek. Leer hoe je duurzame ideeën omzet in actie en hoe je een organisatiecultuur en -structuur creëert voor duurzame innovatie.

Taal

Engels

Eerste startdatum

06.11.2024

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€1.750

Locatie

Online

Taal

Engels

Eerste startdatum

06.11.2024

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€1.750

Locatie

Online
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/circulaire-business-model-innovatie
Circulaire Business Model Innovatie

4

online sessies

Deze masterclass bestaat uit vier online sessies van een halve dag: (1) Verkennen van de basisprincipes en dimensies van duurzame innovatie, (2) Ontwerpen van duurzame oplossingen, (3) Ontwerpen van duurzame businessmodellen en (4) Duurzame innovatie implementeren in jouw organisatie.

Pionier

in duurzame innovatie

Je kan rekenen op een team van professoren die echte pioneers zijn in duurzame transformatie en innovatie, en al jarenlange ervaring hebben. Onderzoek en heel praktische toepassingen gaan hand in hand

Maak deel uit van de oplossing

De schaal, de urgentie en de complexiteit van de maatschappelijke problemen waarmee we worden geconfronteerd, maken innovatie tot een dwingende noodzaak. Op organisatieniveau betekent dit dat we moeten overstappen van een benadering waarbij we de negatieve gevolgen van bestaande producten en diensten tot een minimum beperken, naar een heroriëntatie van het commerciële kernaanbod van de organisatie zodat het een positief deel van de oplossing wordt, afgestemd op het grotere maatschappelijke doel dat het heeft geformuleerd.

Door deze duurzame-innovatielens te hanteren, dragen organisaties rechtstreeks bij tot de Sustainable Development Goals, met name SDG 9 (industrie, innovatie en infrastructuur) en SDG 12 (verantwoorde consumptie en productie), en sluiten ze aan bij andere initiatieven zoals de Breakthrough Agenda voor COP26.

Download onze brochure
AMS Gebouw duurzaamheidsrapport 1 1

Waarom je voor AMS kiest

Deze opleiding (die deel uitmaakt van de masterclass 'Mastering Sustainable Transformation') is uniek dankzij de sterke link met onze leerstoel rond Duurzame Transformatie. Deze leerstoel ondersteunt het jarenlange engagement van AMS om toekomstige leiders voor te bereiden op globale uitdagingen en om een positieve kracht voor verandering te zijn voor bedrijven en organisaties.

Ontdek waarom
Wayne Visser presentation sustainability AMS

Meer informatie over het programma?

Deze cursus bestaat uit vier online sessies van een halve dag: (1) Verkennen van de basisprincipes en dimensies van duurzame innovatie, (2) Ontwerpen van duurzame oplossingen, (3) Ontwerpen van duurzame businessmodellen en (4) Duurzame innovatie implementeren in jouw organisatie.

Ontdek het programma
Jan Beyne AMS Antwerp Management School

Ontdek onze leerstoel in 'Duurzame Transformatie'

AMS engageert zich al decennialang om de leiders van de toekomst klaar te stomen zodat ze mondiale uitdagingen aankunnen en via business een positieve kracht voor verandering kunnen zijn. De Leerstoel Duurzame Transformatie ondersteunt dit engagement via onderzoek, cocreatie en ontwikkeling.

Lees meer
Wayne Visser speaker keynote AMS

Schrijf je in voor onze 'Sustainable Transformation' nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond duurzame transformatie? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1
Boogkeers 190515 074301
Meryliis Moistlik WEB

Een vraag over dit programma?

Function Learning & Development Advisor
Meryliis Moistlik WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?