Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Leading Digital Transformation
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-digital-transformation-strategy-leadership
Masterclass Digital Transformation: Strategy & Leadership
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-digital-transformation-strategy-leadership/programma
Programma

Digital Transformation: Strategy & Leadership - Programma

Download brochure

Programma

Praktische informatie

Data:

 • 07 – 08 oktober 2021 (Leading Digital Transformation)
 • 18 – 19 november 2021 (Leading Digital Transformation)
 • 16 – 17 december 2021 (Leading Digital Transformation)
 • 13 – 14 januari 2022 (Mastering Digital disruption)
 • 03 – 04 februari 2022 (Mastering Digital Disruption)
 • 11 februari 2022: presentation group assignments

Donderdag 14:00u – 22:00u (incl. diner)

Vrijdag 9:00u tot 17:00u (incl. lunch)

*Antwerp Management School volgt de stand van zaken mbt het coronavirus nauwgezet op. Lees meer. Al onze opleidingen zijn zo opgebouwd dat ze gemakkelijk omgezet kunnen worden naar virtuele sessies. Op deze manier garanderen we dat de lessen sowieso kunnen plaatsvinden; online en/of op onze campus. Indien het noodzakelijk is om de kwaliteit te garanderen, zullen data aangepast worden.

Curriculum

De masterclass bestaat uit 2 submodules en een groepsopdracht. Bij elke submodule worden theoretische modellen en concepten uitgelegd aan de hand van cases en oefeningen. Alle klassikale sessies zijn uiterst interactief met een focus op het uitwisselen van ervaringen en ideeën.

Submodule 1: Leading Digital Transformation

 • Business & IT Strategy & Alignment
  De academische grondslagen van waardecreatie door informatietechnologie worden geanalyseerd en aangevuld met hulpmiddelen, modellen en oefeningen om de waarde van digitale activa in je organisatie te bepalen en de afstemming tussen de huidige digitale en zakelijke strategie te meten.
 • Governance & management van enterprise IT
  Voortbouwend op het bovenstaande, gaan we verder met een gearticuleerd begrip van de waarde van technologie binnen jouw organisatie. We analyseren de structuren, processen en relationele mechanismen (IT-governance) die de afstemming, d.w.z. waardecreatie, van jouw bedrijf en IT-strategie beïnvloeden. Het COBIT® 2019-kader wordt gebruikt om ons te helpen prioriteiten te stellen. Inspirerende oefeningen en case-studies door experts uit de industrie illustreren de belangrijkste lessen.
 • Strategy roadmaps for managing digital transformation – IT governance business game
  Alle lessen worden samengebracht in een gebalanceerde scorekaart om een ​​strategische routekaart te formuleren waarmee jouw organisatie zich kan ontwikkelen van de situatie 'as is' naar de gewenste 'to be' situatie. Een zeer interactief bedrijfsspel en de creatie van je eigen businesscase garanderen de duidelijke link van theorie naar praktijk.

Submodule 2: Mastering Digital Disruption - NEW!

 • Onderzoek naar hedendaagse opkomende en potentieel ontwrichtende technologieën, d.w.z. onderzoeken hoe deze een positieve en negatieve invloed kunnen hebben op bedrijfs- en inkomstenmodellen.
 • Hands-on ondersteuning om deze technologieën succesvol te gaan gebruiken door de principes van Understand - Shape- Embed (U-S-E) te volgen.
  • Understand: hoe werken deze technologieën en hoe en waar kunnen ze worden toegepast;
  • Shape: lesgeven en coachen over hoe u je technologische ideeën kunt omzetten in echte businesscases en disruptie in je bedrijf kunt leiden door verhalen op te bouwen om belanghebbenden te overtuigen;
  • Embed: leer hoe je naar nieuwe technologieën kunt zoeken en hoe je jouw bedrijf kunt organiseren om snel nieuwe technologietrends te identificeren en erop te reageren
Download de brochure

Faculty

Onze ervaren faculty zal je coachen en helpen tijdens dit programma. Ze hebben allemaal een academische carrière (master, PhD of DBA) en internationale ervaring op het gebied van carrière, onderzoek, projectmanagement, adviesraden en/of consulting. Velen van hen hebben publicaties over hun praktijkgericht onderzoek, businesscases en managementervaringen. Onze faculteit bestaat uit experts in executive onderwijs, op maat gemaakte programma's en bedrijfsadvies.

Boogkeers
Danny lauwers

Een vraag over dit programma?

Danny Lauwers

Tel: +32 3 265 47 68

Close

Een vraag over dit programma?