Icon info
NL
Ams topic banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/topic-sustainable-transformation
Duurzame transformatie

Duurzame Transformatie

Ontdek onze masterclasses

Ontwikkel en implementeer duurzame transformatie in jouw organisatie. Je kan rekenen op een team van professoren die echte pioneers zijn in duurzame transformatie en innovatie, en al jarenlange ervaring hebben. Onderzoek en heel praktische toepassingen gaan hand in hand.

Nieuw - Online

Masterclass Duurzaam Leiderschap & HR

Kan HRM de duurzame transformatie leiden? Tijdens deze masterclass ontdek je globale trends op het vlak van arbeid en mensenrechten, leer je alles over de noodzakelijke competenties en vaardigheden om inzetbaar te blijven, en leer je hoe je jezelf kan voorbereiden op de toekomst van werk en wat de competenties van leiders in duurzaamheid zijn.
Startdatum 04.10.2023
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels
Nieuw - Online

Masterclass Duurzame Innovatie

Duik in het innovatielandschap, jouw snelweg naar duurzame transformatie, met behulp van een systemisch perspectief. Zoom in op design thinking, duurzame business model innovatie en team dynamiek. Leer hoe je duurzame ideeën omzet in actie en hoe je een organisatiecultuur en -structuur creëert voor duurzame innovatie.
Startdatum 07.06.2023
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels
Nieuw - Online

Masterclass Duurzame marketing, communicatie & rapportage

Tijdens deze opleiding ontdek je de nieuwste trends in duurzaamheidsmarketing en -communicatie. Je leert de ethiek en de valkuilen van greenwashing (her)kennen, zoomt in op de verschillende communicatiemiddelen voor verschillende stakeholders en je gaat effectief aan de slag met storytelling.
Startdatum 01.03.2023
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels
Nieuw - Online

Masterclass Duurzame Strategie

Deze masterclass helpt je om binnen je organisatie een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en uit te rollen. Je leert hoe je systeemdenken kan toepassen op globale disrupties en doorbraken, je verkent de dynamiek van stakeholdermanagement, je oefent jezelf in het afbakenen van ‘zinvolle’ doelen en KPI’s voor je duurzaamheidsstrategie, en je krijgt inzicht in verandermanagement en veerkracht.
Startdatum 03.05.2023
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels
Nieuw - Online

Masterclass Duurzame supply chain & circulaire economie

Naarmate wereldeconomieën steeds meer met elkaar verbonden raken en multinationale supply chains complexer worden, wordt het des te belangrijker om de gevolgen ervan voor de samenleving en het milieu beter te begrijpen. Tijdens deze cursus zoom je in op eerlijke, inclusieve, circulaire en duurzame supply chains.
Startdatum 10.11.2023 of 06.03.2024
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels
Online

Mastering Sustainable Transformation Track

Ontwikkel en implementeer duurzame transformatie in jouw organisatie. Schrijf je in voor één, twee, drie, vier of vijf masterclasses over duurzame transformatie, duurzame innovatie, duurzaam leiderschap & HR, duurzame supply chain & circulaire economie en duurzame marketing, communicatie & rapportage.
Startdatum 01.03.2023
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Eline maes

Een vraag over ons aanbod?

Eline Maes

Function: Learning & Development Advisor

Tel: +32 474 44 03 28

Function Learning & Development Advisor
Eline maes
Sluiten

Een vraag over ons aanbod?