Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Sluiten
NL
Ams topic banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/topic-sustainable-transformation
Sustainable Transformation

Sustainable Transformation

Ontdek onze masterclasses

Ontwikkel en implementeer duurzame transformatie in jouw organisatie. Je kan rekenen op een team van professoren die echte pioneers zijn in duurzame transformatie en innovatie, en al jarenlange ervaring hebben. Onderzoek en heel praktische toepassingen gaan hand in hand.

Nieuw - Online

Masterclass Duurzame Innovatie

Duik in het innovatielandschap, jouw snelweg naar duurzame transformatie, met behulp van een systemisch perspectief. Zoom in op design thinking, duurzame business model innovatie en team dynamiek. Leer hoe je duurzame ideeën omzet in actie en hoe je een organisatiecultuur en -structuur creëert voor duurzame innovatie.
Startdatum 01.06.2022
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels
Nieuw - Online

Masterclass Duurzame marketing, communicatie & rapportage

Tijdens deze opleiding ontdek je de nieuwste trends in duurzaamheidsmarketing en -communicatie. Je leert de ethiek en de valkuilen van greenwashing (her)kennen, zoomt in op de verschillende communicatiemiddelen voor verschillende stakeholders en je gaat effectief aan de slag met storytelling.
Startdatum 01.03.2023
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels
Nieuw - Online

Masterclass Duurzame Strategie

Deze masterclass helpt je om binnen je organisatie een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en uit te rollen. Je leert hoe je systeemdenken kan toepassen op globale disrupties en doorbraken, je verkent de dynamiek van stakeholdermanagement, je oefent jezelf in het afbakenen van ‘zinvolle’ doelen en KPI’s voor je duurzaamheidsstrategie, en je krijgt inzicht in verandermanagement en veerkracht.
Startdatum 04.05.2022
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels
Nieuw - Online

Masterclass Duurzame supply chain & circulaire economie

Naarmate wereldeconomieën steeds meer met elkaar verbonden raken en multinationale supply chains complexer worden, wordt het des te belangrijker om de gevolgen ervan voor de samenleving en het milieu beter te begrijpen. Tijdens deze cursus zoom je in op eerlijke, inclusieve, circulaire en duurzame supply chains.
Startdatum 09.11.2022
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels

Masterclass Mastering Sustainable Transformation

Ontwikkel en implementeer duurzame transformatie in jouw organisatie. Schrijf je in voor één, twee, drie, vier of vijf modules over duurzame transformatie, duurzame innovatie, duurzaam leiderschap & HR, duurzame supply chain & circulaire economie en duurzame marketing, communicatie en rapportage.
Startdatum 04.05.2022
Duur 1 - 10 dagen
Taal Engels

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Eline maes

Een vraag over ons aanbod?

Eline Maes

Tel: +32 3 265 88 85

Sluiten

Een vraag over ons aanbod?