Kom op de koffie Maak een afspraak

Executive Master in Vastgoedmanagement, MRE

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.
 0032 (0)475 60 22 82

Contacteer Bert Download

Prijs € 16.900 (vrijgesteld van btw)
Startdatum 22 september 2017
Duur 2 jaar, deeltijds

afwisselend vrijdagen en vrijdagnamiddagen + zaterdagochtend, uitgezonderd schoolvakanties

Kosten

Inclusief: documentatie, syllabi, handboeken, catering. De facturatie kan gesplitst worden over 2 jaar.

Financiële voordelen

• Early Bird tarief: als je inschrijvingsprocedure afgerond is en het voorschot van € 1.000 betaald is vóór 31 mei 2017, krijg je een Early Bird tarief van € 15.900 (vrijgesteld van btw).
  • KMO portefeuille: Vlaamse KMO’s genieten subsidies van de Vlaamse Overheid.
  • Er is een gelijkaardige subsidie beschikbaar voor KMO’s gevestigd in Brussel.
  • Deelnemers uit publieke en social profit organisaties genieten aangepaste voorwaarden. Neem hiervoor contact op met de programmamanager.

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
België

Toelating

Voorwaarden

Deelnemers beschikken over een masterdiploma en minstens 3 jaar relevante praktijkervaring in de vastgoedsector. Indien je afwijkt van de toelatingsvoorwaarden, kun je contact opnemen met de programmamanager.

Applicatieprocedure
  • Stap 1: Start je kandidaatstelling (vrijblijvend) door het kandidaatstellingsformulier in te vullen.
  • Stap 2: Je ontvangt per mail de link naar het vervolg van je kandidaatstelling. Voeg de opgevraagde documenten toe.
  • Stap 3: Een persoonlijk intakegesprek op onze campus of over Skype.
    Tijdens dit gesprek peilen we naar jouw motivatie om de opleiding te volgen, je ervaring, of het programma voldoet aan jouw verwachtingen en of je als kandidaat past binnen de doelgroep.
  • Stap 4: Indien je kandidatuur is goedgekeurd, ontvang je een link tot inschrijven.

Applicatiedeadline

Wij laten slechts een beperkt aantal studenten toe, en raden je daarom aan zo snel mogelijk je applicatieproces te starten.

Bert De Vos, Program Manager