Lees alles over hoe AMS veilig de campus heropent voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner MRE
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-master-vastgoedmanagement
Executive Master in Real Estate Management (MRE)
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-master-vastgoedmanagement/getuigenissen
Getuigenissen

Master in Real Estate Management (MRE) - Getuigenissen

Getuigenissen

De beste publiciteit voor onze Master in Real Estate komt van de mensen die al zijn afgestudeerd en nu volop voordeel halen uit hun nieuw vergaarde kennis in een boeiende internationale carrière of een persoonlijke uitdaging.

Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.

We nodigen je uit om deze getuigenissen te bekijken en je onder te dompelen in het leven van een MRE-student aan Antwerp Management School.

“Je kan de opgedane kennis (MRE opleiding) vermenigvuldigen door deze te delen (RES netwerk - www.res-vzw.be)”

— Benoit Devos, alumnus MRE

“De MRE is een eye-opener op de verschillende facetten van de vastgoedwereld met een netwerk aan contacten als gevolg”

— Anneleen Desmyter, alumna

"Toegang krijgen tot objectieve informatie in een professionele competitieve wereld is geen evidentie. De MRE opleiding biedt de mogelijkheid tot interactieve communicatie met professoren, gastdocenten en deelnemers (allen vastgoedprofessionals) onderling, een absoluut privilege. De MRE geeft een generalistische visie op de vastgoedsector waardoor ik nu meer flash-lights kan activeren en op het juiste moment de raad van specialisten inschakel. "

— Bram Das, Alumnus

"De MRE opleiding heeft mij een netwerk opgeleverd waar ik specialisten kan ondervragen in hun domein. Ik heb dit netwerk internationaal nog kunnen verbreden door lid te worden van RICS. "

— Chris Wouters , Alumnus

“Marc De Ceuster heeft de bijzondere gave om heel moeilijke zaken op een eenvoudige manier uit te leggen. Hij geeft je de basis mee om aan de slag te gaan met de principes en de theorie en daagt je tegelijkertijd uit met praktijkgerichte oefeningen zodat je je kennis verder verdiept en enorm veel bijleert.”

— Inge Verest, alumna

Boogkeers
bert-de-vos

Een vraag over dit programma?

Bert De Vos

Tel: +32 475 60 22 82

Close

Een vraag over dit programma?