Lees alles over hoe AMS veilig de campus heropent voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner MRE
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-master-vastgoedmanagement
Executive Master in Real Estate Management (MRE)
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-master-vastgoedmanagement/waarom
Waarom AMS?

Master in Real Estate Management (MRE) - Waarom AMS?

Waarom AMS?

1. Unieke opleiding

Het volgen van deze opleiding zal een onmiskenbare stempel drukken op jouw denken en doen bij besluitvorming en bij het nemen van strategische beslissingen. Dit programma is de enige Nederlandstalige master-na-master in vastgoed in België die leidt tot de titel MRE. De opleiding is erkend als permanente vorming door de Orde van Vlaamse Balies, de Orde van Architecten en de Federale Raad van landmeters-experten. Bovendien behoort de MRE opleiding van Antwerp Management School tot de 15 beste vastgoedopleidingen wereldwijd!

2. Expertise & praktijkgericht

Je verwerft een grondige academische kennis waarbij voortdurend gelinkt wordt met de praktijk via case studies, illustratieve voorbeelden en oefeningen.

Je maakt deel uit van een heterogene groep universitaire vastgoedprofessionals en dit zorgt voor een maximale kennis-en ervaringsuitwisseling : elke deelnemer vertrekt vanuit zijn eigen expertise en persoonlijk opgebouwde ervaring, toetst die af aan anderen en levert op die manier een bijdrage aan het gezamenlijke leerproces.

3. Alumnivereniging RES

Je krijgt toegang tot de alumnivereniging RES, (Real Estate Society).

4. AMS: expertise en kwaliteit

Al bijna zestig jaar geeft Antwerp Management School met kwalitatief hoogstaande managementopleidingen en research een krachtige impuls aan economische en sociaal-maatschappelijke activiteiten in België en ver daarbuiten. Lees hier meer over de goede reputatie van de school.

AMS is lid van de European Public Real Estate Association (EPRA), lid van Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS), het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Urban Land Institute en partner van de Vlaamse Vereniging voor ruimte en planning (VRP). Daarnaast is de MRE-opleiding ook geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Boogkeers
bert-de-vos

Een vraag over dit programma?

Bert De Vos

Tel: +32 475 60 22 82

Close

Een vraag over dit programma?