Master in Finance

DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 4011

Prijs €12.950
Startdatum 27 augustus 2018
Einddatum 31 augustus 2019
Registratie Open

Master in Finance aan Antwerp Management School: €11.950

Inclusief:

• Alle studentenfaciliteiten aan Antwerp Management School.
  • De kosten van de excursies.

Exclusief:

• Kosten van lesmateriaal.
  • Kosten van levensonderhoud.

Master of Science in Global Finance aan Fordham Gabelli School of Business: $15.000

Inclusief:

• alle studentenfaciliteiten aan Fordham University.

Exclusief:

• Kosten van lesmateriaal.
  • Kosten van levensonderhoud.

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
België

Fordham Gabelli School of Business
33 West 60th Street
New York, NY 10023
VS

Financiële voordelen

Early Bird
Stel je kandidaat voor 31 januari 2018 en krijg een korting van 1000 €.

Duitse studenten kunnen solliciteren voor een beurs via Deutsche Bildung

Toelating

Voorwaarden

Om je kandidaat te stellen voor deze opleiding dien je in het bezit te zijn van een diploma dat staat voor minstens 4 jaar voltijdse studie op universitair niveau dat resulteert in een masterdiploma of een equivalent bachelordiploma (voltijds, 4-jarig curriculum). Het is mogelijk je kandidaat te stellen nog voordat je je huidige studie hebt beëindigd. De selectieprocedure wordt dan afgewerkt onder de veronderstelling dat je je einddiploma behaalt vóór de start van het programma. Vloeiend Engels, zowel schriftelijk als mondeling, is vereist.

Applicatieprocedure
  1. Maak een profiel aan en vul het online applicatieformulier in.
  2. Indien je dossier op basis van stap 1 aanvaard wordt, word je uitgenodigd voor een online numerieke en verbale test.
  3. Skype of face-to-face interview op onze campus. In dit gesprek peilen we naar je persoonlijkheid, motivatie, leiderschapskwaliteiten en kennis van het Engels.

Na voltooiing van de sollicitatieprocedure kan je een antwoord van ons verwachten binnen 1 à 2 weken.

Applicatiedeadline

Aangezien we slechts een beperkt aantal deelnemers accepteren, moedigen we je aan om zo snel mogelijk te solliciteren. De deadline om te solliciteren voor EU-burgers is 15 augustus 2018 en voor niet-EU-burgers 1 juni 2018.

Laura Hoste, Recruitment Manager

Mail: laura.hoste@ams.ac.be Skype: Laura Hoste Phone: +32 3 265 4011

Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

DOWNLOAD