Ontmoet ons Kom naar een infosessie

Master in Finance

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Contacteer Caroline Download

Prijs €11.950
Startdatum 28 augustus 2017
Einddatum 31 augustus 2018
Registratie Open

Master in Finance aan Antwerp Management School: €11.950

Inclusief:

• Alle studentenfaciliteiten aan Antwerp Management School.
  • De kosten van de excursies.

Exclusief:

• Kosten van lesmateriaal.
  • Kosten van levensonderhoud.

Master of Science in Global Finance aan Fordham Gabelli School of Business: $15.000

Inclusief:

• alle studentenfaciliteiten aan Fordham University.

Exclusief:

• Kosten van lesmateriaal.
  • Kosten van levensonderhoud.

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
België

Fordham Gabelli School of Business
33 West 60th Street
New York, NY 10023
VS

Financiële voordelen

Duitse studenten kunnen solliciteren voor een beurs via Deutsche Bildung

Toelating

Voorwaarden

Om je kandidaat te kunnen stellen voor deze opleiding is een masterdiploma noodzakelijk. Het is mogelijk om te appliceren nog voordat je je huidige studie hebt beëindigd. De hele selectieprocedure wordt dan afgewerkt onder de voorwaarde dat je je einddiploma behaalt vóór de start van het programma. Vloeiend Engels schrijven en spreken, is vereist.

Applicatieprocedure
  1. Vul het online applicatieformulier in bovenaan deze pagina.
  2. Je ontvangt per mail de link naar het vervolg van je kandidaatstellingsdossier. Voeg opgevraagde documenten toe.
  3. Indien je dossier op basis van stap 1 aanvaard wordt, word je uitgenodigd voor een online numerieke en verbale test.
  4. Skype of face-to-face interview op onze campus. In dit gesprek peilen we naar je persoonlijkheid, motivatie, leiderschapskwaliteiten en kennis van het Engels.

Na voltooiing van de sollicitatieprocedure kan je een antwoord van ons verwachten binnen 1 à 2 weken. Bij goedkeuring ontvang je de link om je te registreren voor het programma.

Applicatiedeadline

Aangezien we slechts een beperkt aantal deelnemers accepteren, moedigen we je aan om zo snel mogelijk te solliciteren. De deadline om te solliciteren voor EU-burgers is 15 augustus 2017 en voor niet-EU-burgers 1 juni 2017.

Caroline Rahier, Recruitment Manager