Banner master in Finance
Finance

Finance

1. Curriculum

Online Pre-Master Course (Uitgezonderd studenten die CFA level 1 behaald hebben)

Core courses

• Raising Capital and Investing in Global Financial Markets
  • Contemporary Issues in Global Finance

Totaal aantal credits: 60

Nota: alle vakken zijn onderhevig aan veranderingen.

2. Dubbel masterdiploma

Wanneer je geslaagd bent aan de Antwerp Management School kan je ervoor kiezen om naar New York te gaan gedurende de zomermaanden. Door daar nog drie extra vakken rond financiën te volgen en te behalen, zal je in het bezit zijn van de Master of Science in Global Finance van Fordham Gabelli School of Business. Het inschrijvingsgeld bedraagt ongeveer $15.000.

3. Global Leadership Skills

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen. Met onze Global Leadership Skills dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Tijdens deze reis gebruiken we verschillende methoden en oefeningen: feedbacksessies met peers, mock interviews, individuele en groepscoachinggesprekken, reflectiemomenten, zelfanalyse. We bieden je relevante kaders die je helpen te begrijpen wie je bent, wat je wil en hoe je je verhoudt tot anderen. We coachen en ondersteunen je bij het begrijpen van je sterktes, je behoeften en je ontwikkelingspunten. We zullen je uitdagen om een persoonlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen.

Dit alles zal je als persoon versterken en je helpen om met vertrouwen de volgende stap in je carrière te zetten.

Het ontwikkelen van Global Leadership Skills is meer dan een ‘nice to have’. Het is een basisvereiste voor een succesvolle carrière en recruiters nemen dit bij sollicitaties mee in hun beoordeling. Werkgevers van vandaag zijn bij het selecteren van pas afgestudeerden op zoek naar profielen met een indrukwekkend aantal soft skills. Die soft skills zijn onder meer: zelfbewustzijn, het vermogen om samen te werken met anderen, leiderschapskwaliteiten, het vermogen om zich aan nieuwe situaties aan te passen, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, openheid en respect voor verschillende perspectieven, multicultureel bewustzijn en lange termijn- en systeemdenken.

Deze module zal je ondersteunen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden en bij het vinden van een match tussen je carrièreambities en waar werkgevers naar op zoek zijn.

4. AMS bootcamp

Als je ingeschreven bent voor dit programma, kan je je ook inschrijven voor het AMS bootcamp. Deze summer school wordt georganiseerd de week voor de start van je programma en biedt je een optimale voorbereiding: je krijgt lessen in academic writing, professional English, business research methods en financieel management. We raden je aan dit bootcamp te volgen, niet alleen wordt je academisch klaargestoomd voor jouw masterprogramma aan AMS, het is ook een uitgelezen kans om alvast je medestudenten van over de hele wereld te leren kennen.

Stel je kandidaat
Boogkeers