Ontmoet ons Kom naar een infosessie

Master in het Management

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Contacteer Caroline Download

Prijs € 9.250
Startdatum 28 augustus 2017
Einddatum 31 augustus 2018
Registratie Open

Inclusief

• Het gebruik van studentenfaciliteiten aan AMS
  • Transport en accommodatie (uitgz. eten & drinken) van verplichte excursies en residentiële activiteiten.

Exclusief

• Kostprijs van lesmateriaal

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
België

Toelating

Voorwaarden

Om je kandidaat te kunnen stellen voor deze opleiding is een masterdiploma noodzakelijk. Het is mogelijk om te appliceren nog voordat je je huidige studie hebt beëindigd. De hele selectieprocedure wordt dan afgewerkt onder de voorwaarde dat je je einddiploma behaalt vóór de start van het programma.

Applicatieprocedure
  1. Vul het online applicatieformulier in.
  2. Je ontvangt per mail de link naar het vervolg van je kandidaatstellingsdossier. Voeg opgevraagde documenten toe.
  3. Indien je dossier aanvaard wordt, word je uitgenodigd voor een online numerieke en verbale test.
  4. Face-to-face interview op onze campus. In dit gesprek peilen we naar je persoonlijkheid, motivatie en competenties voor dit programma.

Na voltooiing van de sollicitatieprocedure kan je een antwoord van ons verwachten binnen 1 à 2 weken. Bij goedkeuring ontvang je de link om je te registreren voor het programma.

Applicatiedeadline

Aangezien wij slechts een gelimiteerd aantal studenten toelaten voor de Master in het Management, raden wij je aan zo snel mogelijk te appliceren. Appliceren kan vanaf 1 oktober 2016. De uiterste datum voor applicatie is 15 augustus 2017.

Caroline Rahier, Recruitment Manager