Career Fair Full-Time Masters

25 oktober 2017

Vragen over de Career Fair?
Ik kan je helpen.

Loading Events

De “War for Talent” is geopend en wij willen jou graag de kans geven om een sterke relaties op te bouwen met onze afgestudeerde studenten! AMS biedt jou de mogelijkheid om als eerste onze talenten te ontdekken op onze Career Fairs en de eerste werkgever in de rij te zijn voor onze studenten.

Voor onze Career Fairs op 25 oktober 2017 en 31 januari 2018, verwelkomen wij een maximum van 23 bedrijven op AMS om hun employer branding te bevorderen door informatie over hun bedrijf, vacatures en stages te delen.

Career Services moeten innovatief zijn om te kunnen antwoorden aan de noden van de arbeidsmarkt. Netwerken, gemeenschappen en authentieke persoonlijke relaties zijn nu belangrijker dan ooit!

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om te speeddaten met AMS-studenten, die geïnteresseerd zijn in jouw sector en vacatures, in verschillende kamers – al voor de Career Fair van start gaat!

Praktische informatie:

Datum: 25 oktober 2017 & 31 januari 2018
Locatie: Antwerp Management School, Sint Jacobsmarkt 9, 2000, Antwerpen

Tijdsschema:

Speeddatingssessies: 10:00 – 12:00
Middagmaal: 12:00 – 13:00
Career Fair: 13:00 – 16:00
Netwerken en een drankje: 16:00 – 16:30

Prijzen (excl. BTW):

ENKEL Career Fair op 25 oktober, 2017: € 1000
ENKEL Career Fair op 25 oktober 2017, met speeddaten: € 1200
ENKEL Career Fair op 31 januari 2018: € 1000
ENKEL Career Fair op 31 januari 2018, met speeddaten: € 1200
Beide Career Fairs 25 oktober 2017 & 31 januari 2018: € 1800
Beide Career Fairs, met speeddaten, 25 oktober 2017 & 31 januari 2018: € 2300

Aanmelden voor de Career Fair

Post a job!

Vergeet niet de interessante mogelijkheden die jouw bedrijf biedt, te delen met alle AMS-studenten.

Voeg gratis een vacature toe

Wat zijn mijn transport-/parkeeropties op weg naar het evenement en terug?

Laad je materiaal uit op onze parking: Sint-Jacobsmarkt nr. 9.

Als er geen parkeerplaatsen meer zijn, kan je je materiaal ter plaatse uitladen maar je auto parkeren in de ondergrondse Q parking Shopping Meir (Korte Klarenstraat 10 – 2000, Antwerpen): er zijn kortingskaarten van -25% korting beschikbaar aan de receptiebalie van AMS als je je parkeerkaart toont.

Wat voor technische uitrusting moet ik meebrengen naar AMS?

Vergeet niet alle nodige accessoires voor je technische uitrusting mee te brengen, zoals verleng- en stroomkabels.

Wifi is gratis beschikbaar tijdens het evenement: vraag naar de code aan de receptiebalie.

Bevestiging

Je aanwezigheid op de Career Fair moet nog steeds worden goedgekeurd door het Career Services-team, om onze studenten een uiteenlopende mix van bedrijven te kunnen aanbieden.

Je ontvangt een persoonlijke bevestigingsmail als je aanwezigheid is goedgekeurd.

Annuleringsbeleid

Gratis annulering is mogelijk tot ten laatste drie weken voor de datum waarop het evenement plaatsvindt (de deadline voor annulering is 4 oktober 2017 en/of 10 januari 2017).

Annuleringen die na deze datum worden aangevraagd, worden aan het volle bedrag aangerekend.

Aanmelden voor de Career Fair

Thomas Marynissen, Career Development Manager & Program Manager HRM