Icon info
NL
CSP banner image
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/keynotes
Keynotes

Keynotes

Inspirerende keynotes

Zoek je een spreker om jouw team, afdeling of organisatie te inspireren, motiveren of enthousiasmeren? Heb je behoefte aan iemand die nieuwe inzichten brengt in de organisatie? Of ben je nog op zoek naar een topspreker voor een extern evenement?

Onze sprekers geven de keynote in persoon of in een virtuele setting. Ze passen hun toespraken aan naargelang de grootte van de groep, de mate van interactie en de presentatie zelf.

Een gemiddelde keynote duurt ongeveer 90 minuten tot een halve dag.

Contacteer ons voor meer informatie

Wayne visser speaking

Mogelijke onderwerpen

 • Versnellen van je business in onzekere tijden
 • Veerkrachtige wereldwijde toeleveringsketens
 • Stappenplan naar een op duurzaamheid geïnspireerde en doelgerichte organisatie
 • Duurzame transformatie door het creëren van geïntegreerde waarde
 • Tenzij we naar circulair gaan, is het game over voor de planeet
 • Waarom leren voor duurzame denkwijzen en inclusieve werkplekken belangrijk is
 • Leiderschap door vrouwen
 • Laat je sporen na: de zoektocht naar doelgerichtheid, leren en veerkracht
 • Talentbehoud op een hybride werkplek
 • Digitale bedrijfsmodellen
 • Teamdynamiek voor innovatie
 • ...

Voorbeelden

Veelgevraagde sprekers

Prof. Steven Poelmans

Steven Poelmans presenteert keynotes over onderzoek vanuit neurowetenschappen en leiderschap rond paradoxen van leiderschap, hoogperformantie en welzijn, hoe je brain-balance op individueel en organisatorisch niveau kan behouden, hoogperformante virtuele teams, crossculturele communicatie, de neurowetenschap van motivatie en visieontwikkeling, enz.

Prof. Dr. Bart Cambré

Bart Cambré spreekt vooral over het opbouwen en beheren van organisatienetwerken, innovatief organisatieontwerp, innovatie over organisatiegrenzen heen en het belang van sociaal kapitaal. Andere onderwerpen: het anders organiseren en wetenschappelijke fouten in het dagelijkse managementdenken.

Prof. Dr. Wayne Visser

Wayne Visser spreekt over topics gerelateerd aan duurzame transformatie, het creëren van geïntegreerde waarde, doelgericht leiderschap, circulaire economie en duurzaam ondernemen. Zijn presentaties laten zien hoe systeemdenken de vijf globale ontwrichtende krachten (disruptie, ongelijkheid, degradatie, disconnectie en ontevredenheid) kan omzetten in vijf trajecten naar innovatie (veilig, gedeeld, duurzaam, smart en bevredigend).

Prof. Dr. Ans De Vos

Ans De Vos zoomt in op thema's zoals nieuwe vormen van tewerkstelling, de impact van digitalisering op banen en inzetbaarheid, uitdagingen omtrent de duurzaamheid van loopbanen, enz. Ze laat zien hoe de diverse stakeholders de traditionele manieren van loopbaanmanagement moeten doorbreken en een nieuw loopbaanmodel moeten omarmen dat gericht is op inzetbaarheid, werkvermogen, groei en verbinding.

Prof. Dr. Robin De Cock

Robin De Cock is gespecialiseerd in bedrijfsinnovatie, corporate venturing en acceleratie, technologie-ondernemerschap, technologie en markt, lean start-up, lean teamvorming en -werking. Hij was wereldwijd te gast op conferenties in Noord-Amerika, Europa, China en bij bedrijven uit diverse sectoren. Hij gaf ook keynotes op verschillende technologie- en ondernemerschapsevents.