Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-master-it-risk-cyber-security
Executive Master in IT Risk & Cyber Security…

Master in IT Risk & Cyber Security Management

Deze master biedt up-to-date kennis aan voor informatiebeveiligingsprofessionals om uit te blinken in het beheer van hun ICT-risico's, beveiliging en compliance-verantwoordelijkheden. Het programma stelt cyberbeveiliging voor als een bedrijfsbrede uitdaging voor risicobeheer, dat een impact heeft op technische, organisatorische en bestuursverantwoordelijkheden.

Taal

Engels

Eerste startdatum

26.09.2024

Duur

1.5 jaar
Prijs
€27.500

Locatie

Antwerpen, België

Taal

Engels

Eerste startdatum

26.09.2024

Duur

1.5 jaar
Prijs
€27.500

Locatie

Antwerpen, België
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-master-it-risk-cyber-security
Executive Master in IT Risk & Cyber Security…

+25

jaar geworteld in de wetenschap

De Universiteit Antwerpen en de Antwerp Management School zijn samen al meer dan 25 jaar actief in toegepast onderzoek op het gebied van IT-governance, Enterprise IT Architecture en Enterprise Ontology.

Uantwerpen logo

ISACA

compliant

Het programma voldoet aan het E-Competence Framework en ISACA. Je zal voorbereid zijn om op succesvolle wijze professionele certificaten te behalen zoals CISA, CISM, CGEIT, CRISC en DEMO Professional 4.0 Certificaat

ISACA logo

2

jaar, part-time

Klassikale sessies vinden plaats om de 3 à 4 weken in blokken van 2 dagen, 11 keer op een academiejaar (niet tijdens vakanties)

Open House op 13 juni, maak kennis met AMS

Om je nog beter te informeren over ons programma,, nodigen we je uit voor de laatste 'Open House' infoavond van dit jaar op 13 juni van 18:00 tot 21:00. Tijdens dit event met demolessen en infosessies krijg je een inzicht in de inhoudelijke en praktische aspecten van onze opleiding en staan we klaar om op je vragen te antwoorden. Bovendien is er gelegenheid tot netwerken met studenten, alumni en andere geïnteresseerden en kan je onze Decaan Steven De Haes en de programmaverantwoordelijken ontmoeten.

Neem deel aan onze Open House >
Open House landing page 20240613 NL v3

Ontwikkel en beheer effectieve oplossingen voor cyber risks

De Executive Master in IT Risk & Cyber Security Management biedt je een breed perspectief en de managementvaardigheden die nodig zijn om effectieve en duurzame oplossingen voor cyberrisico's en -bedreigingen te ontwikkelen en te beheren.

Download onze brochure

Waarom je voor AMS kiest

Antwerp Management School is het enige academische instituut dat een masterprogramma (MSc) aanbiedt in IT Risk & Cyber Security Management in de Benelux, geaccrediteerd door zowel NVAO als AACSB. Lees meer over de vele voordelen van deze master.

Ontdek waarom

Meer informatie over het programma?

Ontdek de bouwstenen, faculteit en schema van de Master in IT Risk & Cyber Security Management, speciaal ontworpen om je kennis, vaardigheden en ervaring te verbreden en te verdiepen.

Ontdek het programma
AMS BITM 8579

Bekijk de getuigenissen van andere studenten

Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.

Bekijk de getuigenissen

Geaccrediteerd door

Aacsb accreditation
Nvao accreditation

Ontdek ons onderzoek in Digitale Transformatie

Al meer dan 25 jaar zijn we samen met Universiteit Antwerpen (UAntwerpen) koploper in het onderzoeksgebied van digitale transformatie. We hebben ons daarbij gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van de diverse management-, architecturale en administratieve capaciteiten die je nodig hebt om digitale transformatie 100% te laten renderen. Lees meer over onze recente publicaties, onderzoeksprojecten en blogs.

Lees meer
AMS IT Digital Transformation Steven De Haes

Schrijf je in voor onze 'Strategy & Innovation' newsletter

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Strategy & Innovation? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en vink het juiste topic aan.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Barbara Van Dijck

Een vraag over dit programma?

Function Program Director Digital Transformation
Barbara Van Dijck
Sluiten

Een vraag over dit programma?