Icon info
NL
Jeffrey Sachs web2 1024x683
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws/jeffrey-sachs-treedt-toe-tot-internationale-adviesraad-antwerp-management-school
Jeffrey Sachs treedt toe tot internationale…

mei 23, 2018

Jeffrey Sachs treedt toe tot internationale adviesraad Antwerp Management School

Antwerpen, 23mei 2018. Professor Jeffrey Sachs, aan wie recent een eredoctoraat werd toegekend door de Universiteit Antwerpen, treedt toe tot de internationale adviesraad van de Antwerp Management School.

De Amerikaanse economist, actief aan de Columbia University (New York) en voordien aan Harvard, ligt als topadviseur mee aan de basis van de Milleniumdoelstellingen en de ‘Sustainable Development Goals’ (SDG’s) van de Verenigde Naties. Hij is een wereldautoriteit op het gebied van economische ontwikkeling en armoedebestrijding en is auteur van verschillende boeken.

“Wij zijn bijzonder verheugd dat Jeffrey Sachs zijn ervaring en inzichten zal delen met de internationale adviesraad, die bestaat uit internationale academici en bedrijfsleiders om zo de missie van de School te bewaken en verder uit te bouwen”, aldus Christian Leysen, voorzitter van de internationale adviesraad. “Als leidinggevende managementschool in Vlaanderen helpen wij onze klanten duurzame waarde te creëren. Maatschappelijk bewustzijn en duurzaamheid zien wij als essentiële waarden voor de leiders van onze bedrijven en onze samenleving”.

Prof. Jeffrey Sachs

Boogkeers campus AMS management school

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More