Icon info
NL
Career fair 1
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/jobbeurzen
Jobbeurzen
Download de brochure

Ontdek onze talenten tijdens één van onze jobbeurzen. Onze studenten komen van over de hele wereld en volgen heel diverse afstudeerrichtingen: innovation en entrepreneurship, finance, global management, general management, global management toegespitst op de modesector (international fashion management), global supply chain management, human resources management.

Ze worden tijdens hun jaar op AMS optimaal voorbereid op het bedrijfsleven: ze gaan aan de slag met real life business cases, ze werken aan projecten voor bedrijven (in-company projects), tijdens de lessen maken de docenten steeds de brug met de praktijk, ze gaan op bedrijfsbezoek, ... Bovendien volgen ze allen een persoonlijk ontwikkelingstraject, het Global Leadership Skills traject, waardoor ze inzicht krijgen in hun sterke en minder sterke eigenschappen, hoe ze functioneren in groep, welke carrière ze nastreven.

Eerstvolgende jobbeurzen: 22 november 2022 en 8 februari 2023

Neem deel aan een jobbeurs

Career fair meisje jongen

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More
Albert Segura Molla

Contacteer Albert

Function Career Services & Alumni Manager
Albert Segura Molla
Sluiten

Contacteer Albert

Heb je een vraag over deze service? Plan een infogesprek via bovenstaande link of stel je vraag via onderstaande formulier.